X

Hvad er Aloe Vera Waters skader? Aloe Vera bivirkninger

De skader og bivirkninger af aloe vera vand er altid overset ud over dens fordele. Drikke renset aloe vera juice er et traditionelt middel til at holde fordøjelsessystemet sundt og gøre huden fleksibel og skinnende. Men naturlig aloe vera juice lavet af aloe gel indeholder bioforbindelser kaldet anthracinoner. Anthracones fjernes ofte fra kommercielle aloe-produkter, fordi de kan forårsage sundhedsskadelige virkninger som kramper og diarré. Lad os se sammen på de mulige bivirkninger af aloe vera juice og den sikreste måde at få denne naturlige saft.

Hvad er skader og bivirkninger af Aloe Vera Water?

Aloe vera juice kan laves hjemme, men et sikkert farveløst, renset aloe vera vand med lave antrakinonniveauer opnås ved at gennemgå forskellige processer. Ifølge et dyreforsøg i 2013 viste anvendelsen af renset aloe vera-vand i tre måneder ingen negativ indvirkning på dyr. Der er dog også tegn på, at aloevand opnået hjemme og ikke renset er skadeligt. Hvis du ønsker det, lad os se nærmere nedenfor om de skader og mulige bivirkninger af aloe vera juice.

Aloe Vera Vand bivirkninger

Et ofte stillet spørgsmål er, hvad er bivirkningerne ved at drikke aloe vera juice regelmæssigt. Selv om der er forskellige tilfælde rapporter om aloe vera vandtoksicitet og overfølsomhed hos mennesker, er der ingen kontrollerede undersøgelser. Mulige bivirkninger, som folk, der drikker Aloe vand kan opleve, er:

  • Oppustethed og kramper
  • Akkumulering af gas
  • Diarré
  • Allergireaktioner
  • Interaktion med stoffer

Oppustethed og kramper

Aloe vera juice er meget udbredt til behandling af forstoppelse. Men der har været mennesker, der har klaget over mavekramper, gas og diarré efter oral indtagelse af aloe vera juice. Derfor, for at undgå ubehag i maven, skal du bruge renset aloe vera juice i stedet for at fjerne aleo vera juice derhjemme.

Allergi Reaktioner af Aloe Vera Vand

Der er en amerikansk-baseret undersøgelse, der tyder på, at brugen af aloe vera juice på huden kan forårsage hudirritationer, nældefeber, kramper og diarré. Dette ses i tilfælde, hvor enkeltpersoner er allergiske over for andre planter i liljefamilien, såsom løg og tulipaner.

Drug interaktioner af Aloe Vera Water

Det forlyder, at forbrugende Aloe vera vand, især med nogle kræftlægemidler, kan føre til interaktioner, der kan have fatale konsekvenser. Også, hvis du tager sevofluran, en bedøvelsesmiddel, men forbrugende aloa vera vand udgør en betydelig risiko, da det kan forårsage overdreven blødning.

Hvis du ønsker det, hvordan man gør hudpleje derhjemme? Hvad er hudpleje og renlighed? og du kan også læse vores artikler med titlen Svar på spørgsmålet om, hvordan man Pass Burn Pain med naturlige urtemetoder.

Er det skadeligt at drikke aloe vera juice?

Aloe vera vand kan forårsage nogle skadelige bivirkninger, når de fremstilles i hjemmet, da de skadelige komponenter i det ikke kan fjernes.

Kilde