Slabi li Slabost vud? Kakve su štete i koristi od korova?

U ovom članku o tome kakve su koristi i šteta od korova, Potražićemo odgovore na pitanja kao što su kako koristi od trave reaguje Ibrahim Saracoglu, koje komentare su dale korisnici ženskog kluba, kako gladna trava slabi, šta su rekli oni koji su oslabljeni travom gladi, da li se može koristiti pod dijetalnom kontrolom da smrša, da li ima šteta trave kada se nesvesno koristi.

Beneficije i šteta korova

Upotreba trave za post obično je da smršavi i ubrza metabolizam. Međutim, razmotrimo korov, koji može imati koristi i štete u skladu sa uslovima upotrebe, pod dva zaglavlja:

Beneficije korova

 • Prednosti trave posta mogu se nakratko nabrojati u supstancama kako slijedi:
 • Kaže se da je dobro za zatvor.
 • Tvrdi se da ima imanje koje gori naftom.
 • Kaže se da pomaže smršaviti dajući osjećaj satije.
 • Kaže se da je dobra za probavne probave.
 • Tvrdi se da ima ubrzavajuće dejstvo na metabolizam.
 • Predlaže se da ima podršku u balansu krvnog pritiska.

Kao što vidite, postoje izrazi o prednostima korova, mnogi dijetanci i doktori se protive ovim beneficijama, a ako želite, ova mišljenja možete vidjeti u ostatku našeg članka.

Beneficije Ženskog kluba korova

O prednostima korova raspravlja se i na stranicama ženskog kluba. Možete provjeriti one koji dijele svoja iskustva da sam smršavio zahvaljujući travi gladi, pogotovo korištenjem trave gladi, na ovom forum sajtu. Link sa komentarima na temu: https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-184534.html

Korist od korova Ibrahim Saracoglu

Korist od korova podržavaju i recepti koje je predočito dao Ibrahim Saracoglu. Tvrdi se da recept za čaj koji navodno pripada Ibrahimu Saraçogluu ubrzava metabolizam. Evo recepta za čaj od kovrče gladi:

Trebat će ti 10 lišće trave gladi i čaša vode. Skuvajte čašu vode, zatim pokrijte dno i u njega nogom ogulite 10 lišće trave gladi i pustite da se ovako odmori 5 minuta, iscijedite nakon što se napuni pet minuta. Ovaj čaj možete piti jednom u 12 sati. Anak ne konzumirajte ovaj čaj ako imate bilo kakve zdravstvene probleme, klonite se ako ste trudni ili se posavijestite sa svojim liječnikom. Ne pretjeruj čak i ako si zdrav, jer može imati štetne učinke ako pretjeruješ.

Oni koji su oslabljeni od gladi Weed Reviews (Kako glad slabi vunu)

Kada se ispitaju oni koji su oslabljeni travom gladi i recenzijama, shvaćeno je da ova trava pomaže da smršavi. Međutim, shvaćeno je da je radna logika ove biljke u tijelu osigurati brzo izlučavanje hranjivih tvari u crijevima, a na taj način služi da oslabi tako što ne unese dovoljno hranjivih tvari u tijelo.

Mnoge recenzije korisnika također su zamjecile gore navedeno dejstvo. Iznijeto je da pretjerana potrošnja može dovesti do negativnih posljedica i nepovratnih zdravstvenih problema. Stoga vas molim da ne koristite često i dugo vremena. Definitivno se posavucite sa dijeteticarem ili doktorom prije nego ga koristite.

Kakve su štete od vune

Šteta od korije obično je uzrokovana nesvjesnom upotrebu. Trava gladi, koja u sebi ima mnogo koristi, izaziva sljedeće probleme kada se konzumira pretjerano i nesvjesno:

 • Pošto uzrokuje ubrzano isušivati crijeva, sprečava tijelo da dobije hranjive tvari koje su mu potrebne.
 • Može uzrokovati da crijeva postanu lijena.
 • Može izazvati palpitacije.
 • To može dovesti do neravnoteže u krvnog tlaka.
 • Može izazvati hemoroide.
 • Može izazvati slabost.
 • Kada se koristi dugo vremena, može poremetiti crijevnu strukturu i utre put za formiranje raka debelog crijeva.

Glad Weed Dietitian Mišljenja : Postoje li štete od weed

Kada se ispitaju mišljenja dietiticara iz trave gladi, naglašava se da se oni koji su oslabljeni travom gladi mogu suočiti s velikim problemima. Dijetanci koji su naveli da ova biljka nema efekte kao što su spaljivanje masti i ubrzavanje metabolizma naveli su razlog za mršavenje kao ometanje apsorpcije crijeva.

Dietitičari su naveli da će narušavanje radni red utvara doneti gore pomenute štetne efekte i rekli da se izbegne upotreba trave gladi.

Ukoliko želite, možete pregledati naše članke o mršavljenje i mršavljenje prirodnim metodama iz linkova ispod:

Weed in the wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sinameki