Aardappeldiëters, slankers... Is dit dieet schadelijk? Zure opmerkingen...

Het aardappeldieet heeft de afgelopen dagen veel aandacht gekregen. Dus we hebben hier wat onderzoek naar gedaan voor jou. We onderzochten de beoordelingen van degenen die aardappelen eten en degenen die afvallen dankzij dit dieet. We zochten naar antwoorden op verwarrende vragen, zoals of het gunstig of schadelijk is in termen van gezondheid, hoe we ons moeten voorbereiden en hoe lang. Wat er over dit dieet werd gezegd in het zure woordenboek dat we voor u hebben samengevat. Laten we naar ons artikel gaan als je wilt.

Hoe aardappelvasten bereiden en hoe lang moet het worden toegepast?

Denk niet dat er een complex antwoord op terugkomt wanneer u wordt gevraagd hoe u een aardappeldieet moet bereiden, heel eenvoudig, maar u moet het dieet na 3 dagen verlaten, en wanneer u dit dieet doet, moet u aan het einde van de dag ongeveer 2 liter water hebben gedronken. Verleng nooit de dieetperiode. Blijf na 3 dagen in normale volgorde voeden. U dit dieet van tijd tot tijd volgen als u dat wilt, maar als u gezondheidsproblemen heeft, moet u mogelijk het dieet vermijden, dus het is noodzakelijk dat u uw arts raadpleegt.

1 in het aardappeldieet. Dag

Ochtend: Je moet 4 eetlepels yoghurt eten, 1 van gekookte aarda
ppelen Lunch: 4 eetlepels yoghurt, 1 van gekookte aardappelen A
vond: Je moet 8 eetlepels yoghurt eten

2 in het Aardappeldieet. Dag

Ochtend: Je moet 4 eetlepels yoghurt e
ten Lunch: 3 eetlepels yoghurt, 1 van gekookte aardappelen Avon
d: Je moet 8 eetlepels yoghurt eten, 1 van gekookte aardappelen

3 in het Aardappeldieet. Dag

Ochtend: Je moet 1 van de gekookte aardappel
en eten, je moet 3 eetlepels yoghurt eten, 1 van de gekookte aardapp
elenAkss: Je moet 4 eetlepels yoghurt eten

Is het aardappeldieet schadelijk?

Het antwoord op vragen zoals of het aardappeldieet schadelijk of gunstig is, hangt meestal af van de frequentie en gezondheid van uw dieet. Maar over het algemeen kunnen de nadelen van aardappelvasten kort worden vermeld in stoffen als volgt:

  • Het kan zwakte veroorzaken.
  • Je snel moe worden.
  • Het kan duizeligheid veroorzaken.
  • Indien langdurig toegepast, kan het het uiterlijk van verschillende gezondheidsproblemen als gevolg van ondervoeding beïnvloeden.
  • Omdat het negatieve effecten van diabetici kan veroorzaken, is het nuttig voor degenen die diabetes hebben om dit dieet niet te volgen.

Waar geven aardappeldiëters en slankers commentaar op?

Beoordelingen samengesteld van forums van aardappeldiëters zijn als volgt in de vorm van fragmenten:

Ik heb me aangemeld om erover te schrijven, vrienden:) Ik deed het aardappeldieet een week voor Kerstmis. Ik ben 10 pond afgevallen in een week. Ik ben een man die geen strikte regimes kan doen. Mijn bloeddruk daalt, mijn oog wordt normaal donkerder, maar er zit geen schrik of lage bloeddruk in dit dieet. Ik geloof dat ju
llie het allemaal gemakkelijk kunnen doen. Voor ik het wist, waren de kleren die ik kocht overvloedig, ik begon te eten en ik kreeg terug wat ik nu krijg in ongevee
r 12 dagen.... Vanaf vandaag begin ik opnieuw. Trouwens, ik ga sporten. Ik weet zeker dat ik je meer dan 3,5 geef. Wanneer je sport, kun je bijna 2 keer meer geven dan je normaal zou geven... Ik zal de ontwikkelingen
opschrijven... Maar voor degenen onder jullie die willen beginnen en niet kunnen beslissen; een dieet waarbij je niet onomstotelijk zult zijn... Ik kus jullie allemaal...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Ik las het op het net, en ik dacht erover om het hier op te schrijven, en ik deed het op een gegeven moment, en het is een vrij vol dieet, ik ben 10 pond afgevallen, ik ga het opnieuw doen, ik heb een Hollywood dieet, maar de eerste twee dagen was mijn bloeddruk 6 en 4, dus ik liet het gaan.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Vrouwenclub voor aardappeldiëters

Zulke diëten zijn erg schadelijk, vrienden. Misschien verlies je gewicht, maar door het gebrek aan veel voedingsstoffen zijn er allerlei complicaties in het lichaam. Het is erg slecht voor je haar, je spijsvertering. Het lichaam heeft bepaalde waarden van vitamines, eiwitten, mineralen, vetten en koolhydraten die het elke dag moet nemen. Als je de hoeveelheid calorieën niet vermindert met het dieet en deze waarden blijft nemen, word je ziek. Misschien komt het er eerst niet uit, maar je zult veel schade aan je lichaam aanrichten door dit soort diëten door de jaren heen te doen. Als u bijvoorbeeld een week lang alleen aardappelen eet, betekent dit dat u geen ons eiwit in het lichaam neemt. Kun je een wee
k met één aardappel leven? Je krijgt hooguit twee keer de duur van het dieet. Is het niet jam
mer?Gemengde diëten zijn gezonder. Raadpleeg een diëtist, nu is het in kamelenziekenhuizen. Ik w
ens iedereen het beste.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Ik ben erg blij dat ik nu 4 kilo ben afgevallen, ik heb 30 keer gelopen tijdens een kaydirigubbakcemile2-dieet, ik heb veel warm water gedronken, ik heb nog nooit honger gehad op aardappeldagen, maar ik heb een beetje moeite gehad in de dagen van fruit, en ik w
il het over een maand opnieuw doen als het niet zo lang duurt. kaydirigubbakcemile3

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

Ik ben gedaald van 72 naar 68 en ik ga dit gewicht een maand houden omdat ze zeiden dat het slecht zou zijn voor je gezondheid, en ik ben 7 dagen gewogen, en ik heb altijd overgewicht gehad, dus mijn permanente gewichtstoename komt eraan alsof degenen die onlangs een gewichtstoename hebben gekregen me gemakkelijker zullen geven, laten we eens kijken, vrienden die het hebben gedaan, ik wens je geduld omdat ik het moeilijk heb gehad.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Aardappeldieet Zure woordenboekrecensies

De opmerkingen in het zure woordenboek over het aardappeldieet zijn als volgt:

Het is het type dieet dat ik jaren geleden tegenkwam toen ik besloot af te vallen en onderzoek deed naar een dieet waarbij niet elke dag online vis, rood vlees en tonijn betrokken waren. het dieet bestaat uit gekookte aardappelen. Het is al lang gewaarschuwd om het niet te proberen, maar ik denk niet dat een mens het ooit zou moeten proberen. Het is als, "Oh, mijn God.

ochtend: 2 gekookte aardap
pelen: 3 gekookte aardappe
len: 2 gekookte aardappelen

Ja, er is niets anders.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

het is een dieet dat diabetici zeker moeten vermijden. In feite, gezien hoe wijdverspreid de suikeronevenwichtigheid is, is het het dieet dat we allemaal moeten vermijden. Ik ken iemand die in het ziekenhuis belandde om met aardappelen te eten. Dat is alles wat ik heb.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Ik wil dat je het voedingsgedeelte hier in het bijzonder leest. Wanneer je genoeg aardappelen eet, kun je een gezond en lang leven leiden met alleen vitamine a- en d-supplementen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen voorspellen, zijn aardappelen geen lege caloriebom, of zelfs een zeer nuttig voedsel met een watergehalte van bijna 80% en een hoog mineraal- en vitaminegehalte. Het relatief lage maar hoogwaardige eiwitgehalte is voldoende voor u wanneer u in voldoende hoeveelheden wordt gegeten.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Het wordt aanbevolen door diëtisten om te ontgrendelen voor klanten die lockdown ervaren tijdens lange dieetprocessen. je doet het een week, niet je hele leven, dan ga je terug naar verschillende diëten. En ja, het werkt echt. Ik heb het geprobeerd en gezien.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539?p=2

Als u wilt, u ook de volgende artikelen over afvallen lezen: