Какви са наранените чипове? Пука ли ми повече от чипса ми?

Вредите от чипове могат да възникнат със странични ефекти на холестерол, кръвно налягане, наддаване на тегло и дори кожата. Колко нездравословни са чиповете и добавките, които често се обсъждат в медии като кисел речник и женски клуб? Отговорихме на всички въпроси към вас, като моите царевични чипс, картофеният чипс е по-вреден, кой вид чипс е най-безвреден.

Какви са наранените чипове?

Щетите от чиповете често се пренебрегват, защото чиповете Това е евтин, вкусно и лесно намерена закуска. Шепа от време на време чипове в общото здравословно състояние не могат да бъдат поправени при хора, които докато не причинява никакви щети, реалната опасност е, когато консумирате чипове на дневна база Възникващи. Ето щетите от чипове в заглавията:

Щетите на чиповете, водещи до прекомерно наддаване на тегло

Чиповете често са изложени на риск от наддаване на тегло и затлъстяване тя е пълна с мазнини и калории, които могат да се увеличат. 15 до 20 парчета чипс, прибл. Състои се от 10 грама мазнини и 154 калории. Тази скорост е скоростта, при която всяка Далеч, далеч отвъд. Проучване установи, че картофи пържени в масло (чипс) е сред храните, най-силно свързани с наддаване на тегло той го свали. Наднорменото тегло или затлъстяването може да причини диабет, сърдечни увеличава риска от видове рак.

Странични ефекти на чипове по отношение на недостиг на хранителни вещества

Ако редовно добавяте чипове към хранителните си навици, Няма да получите толкова хранителни вещества, колкото ви трябва. Чиповете обикновено са витамини и минерали е доста слаб по отношение на това. Консумиране на здравословни закуски вместо чипс, помогне за компенсиране на липсата на хранене по време на хранене така закуски като чипове с висока плътност на хранителните вещества полезно е да се избере за по-здравословни плодове и подобни закуски вместо Hsa.

Щетите от чипове за пациенти с високо кръвно налягане

Съдържанието на натрий в чиповете се дължи на сърдечно-съдовите заболявания кръвното Ви налягане. Висок прием на натрий, повишено кръвно налягане сърдечна недостатъчност, инсулт, съдови проблеми и бъбречно заболяване Cna. Чипс обикновено съдържа голямо количество сол. Затова толкова много хора са се заяли. Хората консумират много повече сол от дневния лимит, когато ядат чипове. Тази ситуация особено, тъй като представлява голям риск за пациентите с високо кръвно налягане тя може да проправи пътя за здрави индивиди да имат проблеми с кръвното налягане в бъдеще.

Чипс повишава холестерола?

Честото потребление на чипове е високо поради количеството и вида на мазнините може да доведе до повишаване на нивата на холестерола. Повечето пържени чипове, повечето на транс-мазнини. Освен това, изберете за пържене чипове мазнините са предимно наситени мазнини, които допринасят за високото съдържание на холестерол Възниква. Високи нива на транс мазнини в кръвта, висок LDL холестерол повишен риск от коронарна болест на сърцето.

Кожни увреждания на чипове

Кожни увреждания на чипове Странични ефекти от други основни вреди се появява като . Прекомерната консумация на чипове увеличава скоростта на мазнините върху кожата. Приемът на нездравословни мазнини причинява порите на кожата да се запушват и следователно води до повишени проблеми като акне и акне. Ето защо кожата прекалено много чипове, така че общото ви здраве да не е застрашено, както и избягвайте храненето.

в храните и в храните от царевичен чипс и Оцветители

Пакет от картофи или царевичен чипс допринася за много вредни храни веществото и оцветителя. Дългосрочното потребление може да бъде може да го причини. Повечето от използваните добавки са промишлени химикали, опасни, недоказани от изкуствени хранителни добавки и оцветители въпреки че може да има различни вреди.

TBHQ: TBHQ е протектор и се извлича от бутан. Има много лоши странични ефекти на това вещество с рак, които причиняват мазнини базирани химикали като повръщане, гадене, астма, ниски нива на естроген, ринит и хиперактивност. Лабораторните животни, изложени на TBHQ, са изложени на по-висок риск от развитие на рак на стомаха. TBHQ е промишлен химикал и се използва в лакове, смоли, козметични продукти и продукти за грижа за кожата. Той се използва и в производството на експлозивни съединения.

Щети на добавката аспартам в чипове

Аспартам (Е951): Изкуствен той е подсладител и се състои от аспарагинова киселина, фенилаланин и метанол. Този замъглено зрение, загуба на слуха, астма, неуспех на може да причини тинитус и дихателни проблеми. Високо кръвно Нивата на аспартам може да доведе до разрушаване на мозъчните клетки.

Тартразин (E102): Това вещество е азо багрил и се получава от каменовъглен катран. Горещите вълни при деца са свързани с алергии, астма, замъглено зрение, мигрена, умора, тревожност и хиперактивност.

Моно натриев глютомат (MSG) Странични меса в чипс

MSG (E621): Моно натриев глутомат или китайски солен вкус е повишен. Това вещество, което може да предизвика натрупване в черния дроб, е главата причинява болка, гадене, повръщане, изпотяване, зачервяване, хрипове и летаргия.

Натриев инозинат (E631): Животни като риба и месо Източници. Страничните ефекти са астма и подагра. От животински продукти не е подходящ за вегетарианци, тъй като е получен.

Натриев гуанилат (E627): От дрожди или риби (сардини) тя се произвежда, тя може да предизвика астма и подагра. Подходящ за вегетарианци Не.

Arorubine (E122): Азо на червените хранителни багрила и багрила Той е един от семейството му. Реакциите към E122 са свързани с астма при деца и хиперактивност.

Пука ли ми повече от чипса ми?

Въпросът за царевичните чипове и чипс е по-вреден, не е много важен, защото важното е не от какво вещество са изработени чиповете, а какви добавки се съдържат в тях и с какви масла се произвеждат. Ето защо, това е чипове, които имат най-малко добавки в най-здравословните чипове и се приготвят със здрави мазнини. Ето защо, нашият съвет е да прочетете съдържанието на пакета от чипове, които сте получили старателно и да изберете съответно, ако е възможно, да подготвите свои собствени чипове у дома. Ако желаете, можете да проверите ползите от пуканки: витамини, отслабване и захар.

Източник 1, Ресурс 2