Аз упражнявам, но не мога да отслабна, не мога да отслабна защо?

Ако казвате, че сте се упражнява, но не може да губят тегло или дори наддаване на тегло, прочетете останалата част от нашата статия, за да разберете защо и да се отпуснете малко. Защото познаването на причините е първата стъпка към намирането на решение.

Аз упражнявам, но не може да отслабне

Упражнявам се, но не мога да отслабна. трябва да знаете причините, преди да се депресирате и да се притеснявате, и трябва да нарисувате пътека в тази посока. Упражняването е трудна задача и претегляне мащабът започва да се изкачи нагоре, а не под желанието ви да отслабнете може да предизвика прекъсване. Дните, които тренираш, не се получава. Когато го видиш, преживяваш много емоции. Но едно здравословно упражнение Той знае, че има няколко причини, поради които можете да наддават на тегло дори след - Не, ти ли си? Ето защо вие сте "сте наддава на тегло, вместо да губите тегло Ето няколко причини, поради които:

Упражнявам се, но не мога да отслабна. Това ли ти казвам?

Това е като аз съм наддава на тегло, да не говорим за отслабване, въпреки че аз съм работа. една от причините за упрека е храните, консумирани по време на периода на вашите навици играят важна роля за увеличаване или намаляване на теглото ви. Тегло поддържане на подходяща диета, за да помогне със загуба, бързо тегло ще бъде от голяма полза в даването. За да се избегнат сладки храни Наблюдавайте броя на калориите за всичко, което изберете да ядете. Пържени и сладки Яденето на храна е най-голямата пречка между вас и вашите цели за отслабване. Подмяна на нездравословни закуски с други здравословни храни Опитайте. Протеин-мъдър, тъй като те ще ви помогнат да бъдете пълни за дълго време ядат богата храна. Избягвайте въглехидрати и мастни храни и диета да се придържаме към плана си.

Дали да отслабна веднага, когато тренирам?

Може да не виждате никакви резултати след упражняването на Една от причините е, че чакате твърде рано. Изчакайте няколко дни и поне Започнете да измервате теглото си след тренировка за една седмица. Вашата тренировка В очакване на загуба на тегло от ден 1, чудо, което да се случи е равно на чакане. Наддаване на тегло в първите дни на упражняване е доста често и реализацията на мечтата си да започне да отслабнете веднага по много причини Трудно е. Но не се притеснявайте и затова никога не спирайте да работите, защото В следващите дни ще откриете, че упражняване помага със загуба на тегло.

Е, мазнини или мускули, които се увеличава при упражняване?

Мускулна печалба, отколкото загуба на тегло, когато повечето хора упражняват той живее. Това може да се дължи на грешен вид на упражняване. Много упражнения движението не е предназначено да помогне за отслабване, но движенията също са насочени към увеличаване на количеството мускул. За да изхвърли тези наднормено тегло ако не знаете какво упражнение да правите, трябва да препоръчително е да се консултирате с инструктора. Cardio, тъй като това е най-бързият начин да отслабнете ще бъде полезно за вас да преминете към упражнения.

Упражнява ли се увеличаване на отока в тялото?

Упражняването ви позволява да консумирате повече течности и следователно, това води до повишено съдържание на течности в организма. Но това тегло или да ви накара да изглеждате като не сте губят тегло, но вие няма да Не е. Освен това много хора са по-добре препоръчва да се пие твърде много вода. Понякога пиенето на твърде много вода е лошо за теб. тя може да се върне с ефекти и да ви позволи да наддаване на тегло, вместо да губи тегло. Ден консумират големи количества вода може да доведе до задържане на вода и подуване на корема. Тялото ви поддържа естествения процес на оздравяване по време на тренировка да избягвате да консумирате повече вода от обикновено по време на опитайте се да приемате течностите малко, но често.

Аз упражнявам, но не мога да отслабна е това безсъние?

Не се достатъчно сън въпреки упражняване или нередовен сън цикъл може да увеличи нивата на кортизол на тялото. Нивата на кортизол са доказано, за увеличаване на глада сигнали, което ще доведе до ядене повече, отколкото тялото ви изисква. Трябва да получите достатъчно часове на сън да поддържа нивата на кортизола на тялото си и да ви помогне да се придържаме към рутинните упражнения. Можете лесно да достигнете целта си за отслабване, като следвате горните препоръки и продължавате режима си на упражнения. Не забравяйте редовно да следите вашите упражнения, избягвайте нездравословни храни, избягвайте стреса, сън на време, пиете достатъчно вода и никога не губи надежда, че ще получите във форма. Ако желаете, ще по-добрите начини да отслабнете работа в 1 седмица? Губи тегло и медитация в една седмица отслабва? Можете също така да прегледате статиите, озаглавени Отслабване чрез медитация.

Източник