Щети на Млечен Канан Каратай, Ахмет Маранки, Ибрахим Саракоглу

Когато става въпрос за вредата от млякото, човек спира. Как можете да си мислите, че нещо толкова здраво, колкото млякото може да бъде вредно? Да, млякото наистина има полезни свойства в много неща, но може да има и вредно въздействие при възрастните. Нека да разгледаме защо и как млякото има вредни последици, какви експерти като Канан Каратай, Ахмет Маранки и Ибрахим Саракоглу казват за това в останалата част от нашата статия.

Щети на Млечен Канан Каратай

"Harms of milk" се изразява и от лекар, който специализира в областта като Канан Каратай. Канан Каратай обаче силно препоръчва да се консумират продукти като кисело мляко, сирене, мътеница и кефир, получени от мляко, вместо мляко.

Каратай подчертава трудността на разграждането на млякото. Защото ензимите в тялото ни са недостатъчни, за да се смилат мляко. Въпреки това, ферментирали млечни продукти като кисело мляко, мътеница и кефир вече се усвояват от бактерии, което ги прави по-полезни от млякото.

Щети на мляко Ахмет Маранки

"Омлетът на млякото" също е отгледан от Ахмет Маранки. По-специално, той каза, че хората над 2-годишна възраст трябва да избягват да консумират мляко. Ахмет Маанки, като Канан Каратай, препоръчва да консумираме млечни продукти като кефир, мътеница, сирене и кисело мляко вместо да консумираме мляко.

Маранки също заяви, че е необходимо да държите продуктите като масло и маргарин извън домовете си. Г-н Ахмет подчерта и проблемите, които се срещат в храносмилането на млякото и предупреди, че тези проблеми могат да доведат до други сериозни проблеми.

Отрицателни ефекти на мляко Ибрахим Саракоглу

Отрицателните ефекти на млякото също бяха обсъдени от Ибрахим Саракоглу. Г-н Ибрахим подчерта, че хората на възраст 2 и повече години трябва да избягват млякото за пиене.

Саракоглу, който използва същите изрази като експерти като Ахмет Маранки и Канан Каратай, също заяви, че уврежда костите, особено за разлика от млякото, което се смята за укрепване на костите. Той, подобно на други експерти, подчерта, че трябва да се консумират ферментирали млечни продукти като сирене, мътеница, кефир и кисело мляко.

В обобщение, защо е вредно да се пие мляко?

Млякото е всъщност храна, предназначена да посрещне нуждите на новородените. Защото докато хората могат да отделят ензими, които могат да смилат мляко на възраст 2 години, тези ензими изчезват в по-късен живот. Следователно, ние не можем да смиламе мляко и вредни ефекти. Основно лошо храносмилане, диария или запек в зависимост от ситуацията са сред тези проблеми.

Когато става въпрос за вредата от млякото, различни експерти поставят негативите напред, като увеличаване на нестабилността в костите. Освен това се посочва, че дори сърдечно-съдови проблеми могат да бъдат предизвикани в резултат на прекомерна консумация.

Е вредно да консумират млечни продукти?

Канан Каратай, Ахмет Маранки и Ибрахим Саракоглу, които дадохме своите становища по-горе, подчертаха, че млякото е вредно и заявиха, че са полезни, а не млечните продукти.

Ето защо, тя е на стойност консумация на бяло сирене, сирене чедър, кисело мляко, мътеница и кефир. По-подробна информация може да бъде намерена на youtube и експертна телевизия.

Ако желаете, можете да прочетете и нашата статия за здравословното кисело мляко, мента, люти чушка смес, използвани за отслабване или нашата статия за вредите и ползите от сода мътеница.

Мляко на уики: https://tr.wikipedia.org/wiki/S% C3% BCt