Начало Натурална маска и грижа Рецепти за черно петно и акне

Маските за черно петно и акне показват доста полезни ефекти. В днешната статия сме съставили рецепти и приложения на естествени и билкови лечения, които могат да се прилагат за почистване на акне и черно място у дома.

Начало Маска Рецепти за черно петно и акне

Акнето се дължи на типа кожа и почистване рутинни могат да се видят както при мъжете, така и при жените. По-специално, има различни начини да се отървете от тези малки точки, които развалят външния образ. Тези пътеки са съвсем прости и могат да се прилагат чрез вземане на маски у дома за черно петно и акне. Въпреки това, преди всяка маска да се направи, кожата трябва да се почиства от всички мръсотия и да се хидратира адекватно.

Първият етап от почистването на кожата е да се премахне мръсотията от лицето и остатъците от грим, ако има такива. За това можете да получите помощ от козметични продукти, подходящи за тип кожа. Във втория етап порите трябва да се отварят с помощта на тоник. След приключване на етапите на почистване, една от рецептите за маска трябва да се прилага у дома за черно петно и акне.

Начало маска решение за черно петно и акне проблем

Комплект за черни петна по кожата у дома възможно е да се направят полезни маски. Сделката се извършва главно от стерилна употреба е един от приоритетите. Кожата й е черна подготовката за почистване на място и извършване на необходимото почистване е предпоставка се разглежда като .

За да извърши тези процедури, трябва да се почиства добре и да се измие с вода. Тогава вземане на естествени маски у дома за приготвени черни петна гарантира, че тя се прилага.

Маски Рецепти за черни точки

Домашно направено, което позволява унищожаването на черни точки има няколко метода за маски. Тези методи са много ефективни Наблюдава.

Необходимите хигиенни правила преди да се направи маската се разглежда като предпоставка.

Маска, приготвена с лимонов сок и кисело мляко

Черен, приготвен с лимонов сок и кисело мляко като много успешен метод на естествена маска у дома за петна да се открояват. При маската, приготвена със смес от двете, тя е изключително резултатите. Две лъжички кисело мляко, а някои (око лимонов сок се смесва добре и се нанася върху лицето, освен около очите. Особено в райони, където черни точки са гъсти, тя се задвижва и след това се изсушава Очаква. След изсушаване, кожата се почиства чрез измиване с топла вода и след това се прилага овлажнител. Това приложение се използва веднъж седмично или до два пъти седмично препоръчително е да го направите веднъж.

Карбонатна подготвена маска

Един от най-ефективните естествени маски методи у дома за черни петна е метод, който може да се прилага като маска и пилинг, направени с карбонат. Решението за очите се прилага към точките, където черните петна са гъсто видими чрез добавяне на няколко капки лимонов сок към някакъв карбонат и лек масаж се извършва върху приложената област. След това, в очакване на пет минути, маската на лицето се почиства с топла вода. Веднъж седмично карбонатната маска се препоръчва за черни петна. Двете най-ефективни маски, направени у дома за борба с черни петна са лимонов сок, кисело мляко и карбонат, приготвени от лимонов сок смес.

Двойна ефект маска Рецепти за акне и черно място

Лимон и карбонова смес

Лимонът е добър обезмаслител, благодарение на съставките в него е известно като . Поради тази причина, черно петно и акне е най-познатият продукт на маски смеси у дома. 1 супена лъжица маска, приготвена чрез добавяне на половин лимонов сок към карбонат 15% минути Очакват. Лимонът разтваря натрупаното в кожата масло, а карбонатът също пори помага за разтоварване. Тези, които искат да използват тази маска ще бъде в състояние да го използва вместо карбонат. тя може да използва сол в същата степен.

Кисело мляко и овесени маски

Кисело мляко и овесена смес, нанесена върху особено чувствителна кожа е вид маска. Маска, 1 супена лъжица овесено брашно, лимонов сок от същия размер се приготвя чрез добавяне. 1, за да се направи сместа задвижваща добавя се чаена лъжичка зехтин. Маска, 20% минути след накисване, трябва да се почиства чрез измиване с топла и студена вода, съответно.

Глинени маски

Глина е била използвана като чистачка във всяка възможност за площ в продължение на много години. Поради тази причина, той също често се предпочита за кожни проблеми. Глинени маски се приготвят заедно с различни продукти. Розовата вода също се комбинира с глина, за да се отстранят черните точки. Съответно, розова вода и оцет трябва да се добавят в същата скорост до 1 супена лъжица чорапогащи. Сместа, която има консистенцията на пастата, трябва да се прилага върху кожата два пъти дневно.

Как да се грижи за кожата у дома? Какво е грижа за кожата и чистота?

Пъпки и черни точки в уикито: https://tr.wikipedia.org/wiki/Akne