Какво казват тези, които използват органични продукти за грим? Полезни козметични ревюта

Какво казват тези, които използват органичен грим? В резултат на различни изследвания, ние се опитахме да компилирате потребителски рецензии и да ги предаде на вас. На първо място, ще видите списъка на компаниите, които марки произвеждат естествени козметични продукти. Ще можете да прочетете основните потребителски рецензии за тези компании в останалата част от статията.

Основни марки, произвеждащи продукти за био грим

Основните фирми, произвеждащи продукти за био грим са:

 • Дебора (Не съвсем естествено)
 • Алвърде,
 • Dr. Hauschka
 • Лавира,
 • Пчелите на Бърт,
 • Алера,
 • Лекари Формула,
 • Джейн Ърдейл,
 • Завинаги,
 • Тава, 1999
 • - Не, не

Потребителски рецензии за Deborah органични продукти грим

Разбираемо е от потребителски рецензии, че техните продукти са полезни. Повечето потребители обаче са съгласни, че гримът на компанията не е 100% естествен. Въпреки това се казва, че има най-близкото ниво на съдържание до природата. Разгледайте грима на deborah на страницата на watsons на: https://w
ww.watsons.com.tr/marka/deborah-1803

Потребителски рецензии за Alverde грим

Високо похвала от няколко потребители, Alverde продукти n11 всички могат да бъдат намерени в онлайн магазини като тук. Тя е особено включена в коментарите, че има кремове, които са ефективни за намаляване на натъртвания под очите. Въпреки това, някои потребители също казват, че те не получават достатъчно производителност от тези продукти.

Dr. Потребителски опит на Hauschka био грим продукти

Тя се казва, че това е компания, която е получила много награди за природни здравни продукти, но се подчертава, че тя е малко по-скъпо в сравнение с други продукти. Той също беше една от онези компании, които не експериментираха с животни. Това е клон на Wala, който прави натурална козметика. Като цяло, продуктите са успешни. Защото са естествени, срокът им на годност също е кратък. Ето защо, обърнете специално внимание на срока на годност при закупуване на продукти от тази марка.

Отзиви за лавера Естествен грим

Парабени е немска козметична компания, която никога не е използвала вредни вещества като олово и не експериментирала с животни. Смята се, че козметични продукти, които могат да се използват дори от бременни жени и кърмачки. Тя също така се казва, че най-добрите натурални козметични продукти по отношение на ефективността на цените принадлежат на тази компания. Въпреки това, някои потребители не са доволни от своите продукти, като очна линия.

Отзиви от потребители на Burt's Bees естествена козметика

Казва се, че е приятно, когато става въпрос за цена. Тази компания също не предпочита животински експерименти при производството на естествени грим материали. Те не използват вредни вещества като парабени, сулфат, оксибензон, пталат в своите продукти. Също така се посочва, че има ароматна козметика с широка гама от продукти. Цените на фирмата, която се интерпретира положително от повечето потребители, може да варират, защото зависи от валутата.

Потребителски рецензии за Алтедра

Това е компания, която е била похвалена за своите цени, но продуктите му не са много доволни. Въпреки че има отрицателни коментари, че овлажняващ крем причинява лепкава и акне, и фондацията прилича на мухъл, има и положителни коментари за не експериментиране върху животни и миризмата им е красива.

Лекарите формула натурална козметика отзива

Много потребители изразяват, че те са много доволни от различните продукти на тази компания. Цените на турция на продуктите, за които се твърди, че са достъпни в чужбина, са малко скъпи. Въпреки това, Това е една от компаниите, които са намерили най-положителните отзиви в нашите изследвания. Също така е посочено от някои потребители, че очна линия и спирала не са много добри сред всичките им продукти.

Ако имате проблеми с акне, можете също да прочетете нашата статия за лечението на акне по естествен път.

Връзките към основните източници, чиито коментари сме съставили са следните: