Отвор за коса Цвят естествено – методи за включване на тон на косата у дома

Отвор за коса цвят е техника, която може да се извърши естествено. В тази статия ще можете да намерите идеи и предложения за това, което може да се използва у дома, за да включите тон на косата.

Отвор за коса естествено

Повечето жени искат да променят цвета на косата си, но те се въздържат, защото коса отвара и бои увредят косата. Отварачки и бои за коса съдържат химикали, които увреждат косата. Поради тази причина има различни методи за отваряне на цвета на косата у дома по естествен начин. Най-добре познатият метод е лайка вода и слънце.

Водата, която получавате чрез кипене на изсушена лайка разтривайте косата си. След това можете да излезете на слънце и поне 1 изчакайте един час. Сок от лайка и слънце коса включването на цвета е много успешен процес с естествени средства. Можете да направите този процес с няколко можете да получите цвета на косата, който искате, като го повтаряте ден след ден.

С ябълков оцет Естествен процес на отваряне на цвета на косата

Ябълковият оцет се намира в дома на всеки и всички видове кожа грижа е от полза за козметика и маски за коса. Боядисване на косата у дома е един от методите, които идват на ум, когато става въпрос за естествени средства е един от тях. Можете да направите този процес по доста практичен начин у дома. Когато си вземаш душ Нанесете ябълков оцет върху цялата си коса след последното измиване. Тогава има много изход без изплакване. Скоростта, с която е включен цвета на косата, ви позволява да правите този процес редовно Зависи.

По-ярка с лимон и светла коса

Друг известен процес на отваряне на косата чрез билкови методи методът е лимон. Лимонът увеличава блясъка на косата, екзема елиминира проблеми като пърхот. В допълнение към това, косата е на разположение също така за включване на цвят. Спреят излива лимона в бутилката и изстискайте косата си. След това срешете косата си.

След като повторите този процес няколко пъти, излезте на слънце и изчакайте поне 1 час. Процесът на отваряне на косата с лимон също е полезен по отношение на подхранването на косата. Редовното повтаряне на тази процедура ще поддържа яснотата на цвета на косата и също така ще предпази скалпа от различни заболявания, като го подхранва.

Ако желаете, можете да погледнете нашите статии, озаглавени Как да направите грижа за косата през зимата, Как да се защити косата в студено време и хена cure рецепта и приложение срещу косопада.

Коса в уики: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa% C3%A7