Колянокап течност loss билков разтвор и естествени методи за лечение у дома

Препоръките за разтвор на билкови разтвори на коляното са едни от първите алтернативи на тези, които се страхуват от медицинска намеса. Така че, има наистина билкови смеси и естествени лечения, които ще бъдат добри за дехидратация на капачката на коляното? Тук сме съставили за вас всички тези въпроси и изследвания за тези, които са любопитни по темата.

Методи за разтвор на течността за коляното

Загуба на течности в коляното в техниките на билковия разтвор въпреки че няма убедителна информация, има и няколко препоръчителни сортове растения и естествени лечебни. Ако желаете, това въпросът, който причинява загуба на течност в коляното, преди да даде на растенията Да започнем с отговора:

Дехидратация, артрит или остеоартрит (OA) в коляното това е дегенеративно заболяване. Лечение, продължаващи медицински практики и житейски навици се извършва чрез комбиниране на промени. Лекарствата могат да спрат болката, когато използвате такива лекарства в дългосрочен план, могат да се появят нежелани реакции може да излезе. Начало на лекарства и билкови лекарства, коляното с промени в начина на живот Проблемът със загубата на течност на капака може да се облекчи с по-малко странични ефекти. Но у дома билкови лекции и естествени методи за лечение, направени от вашето съществуващо лечение не е заместител. Въпреки това, без да се прилагат домашни средства и препоръки за начин на живот Много е важно първо да обмените информация с Вашия лекар.

Методи за естествено лечение на загуба на течности

Загубата на капаче течност е водещ билков разтвор са приложения, които имат естествен и смекчаващ ефект. В домашната си загубата на течност от коляното е един от естествените методи за лечение, които можете да извършите Ето някои от тях:

Болезнена загуба на течности в коляното, т.е. горещи и студени приложения могат да бъдат много полезни. Страната на лекарствата те не причиняват ефектите. Топлината е полезна за скованост на ставите и студ е най-полезен за болки в ставите. Компресира загуба на течност на коляното подпомагат облекчаване на свързаните с това мускулни болки или спазми около ставата Cna. Топла или студена кърпа за компрес може лесно той може да го види.

Епсом солени бани, обикновено облекчение за болки в ставите те могат да осигурят. Магнезият в Епсом соли е полезен при болка и възпаление Cna. Епсом сол от всяка аптека е лесно да се намери. Тези бани, 38 Това може да се направи с помощта на 2 чаши Епсом сол в топла вода при температура от ° С и продължителността е 30 минути.

Коленетекак загуба на течности билкови решения и процедури

Билкови разтвори и лечения за загуба на течности в коляното под заглавия:

Зелен чай при лечението на колянотокап течност загуба

Зелен чай има много високо съдържание в грижата за полифеноли Съдържат. Тези съединения могат да бъдат полезни за намаляване на възпалението. Проучване на хрущял, причинен от причини като загуба на капаче, т.е. артрит Той показа, че свежда до минимум загубата на тъканта си до зелен чай. Но риск от чернодробни проблеми и нежелани реакции, причинени от концентрирани количества поради използването на зелен чай не трябва да се прекали.

Коляното капачка течност загуба джинджифил в билкова лечение

Ginger взети през устата може да бъде полезно за намаляване на болката, причинена от загуба на течност в капачката. Според 2015 проучване на остеоартрит и хрущял, дългосрочно джинджифил Артроза може дори да намали вероятността от нараняване. Поради риска от странични ефекти, препоръчително е да се използва в малка степен джинджифил под формата на подправки вместо добавки. Най-големият проблем за прекомерни количества джинджифил са показателите за въздържание. Джинджифилът може да предизвика диария и киселини. Тя може да взаимодейства с лекарства като варфарин. Предимства на джинджифил: 11 Научно доказани Ginger Обезщетения съдържа по-подробна информация за предимствата на джинджифил.

Куркума в билкови лечение на колянотока течност загуба

Възпалението лекува болката и сковаността, причинени от загуба на течности в коляното. Куркуминът, който играе важна роля тук, е вещество в куркума. Куркума може да помогне с възпаление, болка и скованост, причинени от щети, причинени от загуба на течности. Тя може да бъде полезно да добавите черен пипер да увеличи ползите от използването на куркума. Куркума е предимно безопасни за употреба, но тя може да предизвика гадене и могат да взаимодействат с разредители на кръвта и растения. Ако желаете

Източник