Картофени диети, по-слаби… Това диета е вредно? Кисела коментари…

Картофената диета се привлича много напоследък. Направихме проучване за това за вас. Ние разгледахме прегледите на тези, които диети и тези, които отслабват, благодарение на тази диета. Търсихме отговори на объркващи въпроси, като дали е полезно или вредно по отношение на здравето, как да се подготвим и колко дълго. Какво беше казано за тази диета в кисел речник, който обобщихме за вас. Да отидем в статията, ако желаеш.

Как да се подготви картофеното гладно и колко дълго трябва да се прилага?

Не мислете, че един сложен отговор ще дойде в замяна, когато попита как да се подготви диета картофи, доста проста, но трябва да напусне диетата след 3 дни, и когато правиш тази диета трябва да сте пили около 2 литра вода в края на деня. Никога не удължавайте диетата. След 3 дни продължете да се хранят в нормален ред. Можете да следвате тази диета от време на време, ако желаете, но ако имате някакви здравословни проблеми, може да се наложи да се избегне следването на диета, така че е наложително да се консултирате с Вашия лекар.

1 в диетата за картофи. Ден

Сутрин: Трябва да ядете 4 супени лъжици кисело мляко, 1 от варени карт
офи Обяд: 4 супени лъжици кисело мляко, 1 от варени картофи Вечер: Тр
ябва да ядете 8 супени лъжици кисело мляко

2 в диетата за картофи. Ден

Сутрин: Трябва да ядете 4 супени лъжици ки
село мляко Обяд: 3 супени лъжици кисело мляко, 1 от варени картофи Ве
чер: Трябва да ядете 8 супени лъжици кисело мляко, 1 от варени картофи

3 в диетата за картофи. Ден

Сутрин: Трябва да ядете 1 от варените картофи,
трябва да ядете 3 супени лъжици кисело мляко, 1 от варените картофиAkss:
Трябва да ядете 4 супени лъжици кисело мляко

Вредна ли е диетата на картофите?

Отговорът на въпроси като дали картофената диета е вредна или полезна, обикновено зависи от честотата и здравословното състояние на вашата диета. Но като цяло, вредата от картофеното гладно може да бъде включена накратко във вещества, както следва:

  • Може да причини слабост.
  • Може да се умориш бързо.
  • Това може да предизвика замайване.
  • Ако се прилага дълго време, това може да повлияе на появата на различни здравословни проблеми, дължащи се на недохранване.
  • Тъй като това може да предизвика отрицателни ефекти на диабетици, Това е полезно за тези, които имат диабет да не следват тази диета.

Какво правят картофените диети и тънкостите коментират?

Коментарите, събрани от форуми на картофни dieters, са следните под формата на откъси:

Записах се само за да пиша за това, приятели 🙂 Направих картофената диета седмица преди Коледа. Свалих 10 паунда за седмица. Аз съм човек, който не може да прави строг режим. Кръвното ми налягане пада, очите ми потъмнява нормално, но в тази диета няма предястност или ниско кръвно налягане. Вярвам, че м
ожете да го направите лесно. Следващото нещо, което знам, че дрехите, които купих, са изобилни, започнах да ям и си върнах това, което получавам сега след ок
оло 12 дни…. От днес започвам отново. Освен това, ще играя спорт. Сигурен съм, че ще ви дам повече от 3.5. Когато тренирате, можете да дадете почти 2 пъти повече, отколкото бихте искали да дадете…
Ще си записвам развитието… Но за тези от вас, които искат да започнат и не могат да решат; диета, където няма да бъде неубедителен … Целувам ви всички…

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Прочетох го в мрежата, мислех да го напиша тук долу, и го направих в един момент, и това е доста пълна диета, загубих 10 паунда, ще го направя отново, имам холивудска диета, но за първите два дни кръвното ми налягане е 6 и 4, така че го оставих да си отиде.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Женски клуб за картофени диети

Такива диети са много вредни, приятели. Може би ще отслабнете, но поради липсата на много хранителни вещества, има всички видове усложнения в тялото. Много е лошо за косата, за храносмилателната ти система. Тялото има определени стойности на витамини, протеини, минерали, мазнини и въглехидрати, които трябва да се вземат всеки ден. Ако не намалите количеството калории с диетата и продължавате да приемате тези стойности, ще се разболеете. Може би това няма да излезе в началото, но ще направи много щети на тялото си, като правиш диети като този през годините. Например, яденето само на картофи за една седмица означава да не се вземе една унция протеин в тялото. Можеш ли да живееш
с един картоф за една седмица? Получавате точно два пъти по-голяма продължителност на диетата. Не е
ли срамно? Консултирай се с диетолог, сега е в камили. Желая на всичк
и да се чувствам добре.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Много съм щастлив, че загубих 4 килограма сега, ходих 30 пъти, докато бях на диета kaydirigubbakcemile2, пих много гореща вода, никога не съм се чувствал гладен на картофени дни, но съм имал малко трудности в дните на плода, и искам да го напра
вя отново за един месец, ако не отнеме толкова дълго време. 10000000000000000

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

Паднах от 72 до 68 и ще запазя това тегло за един месец, защото те казаха, че ще е лошо за здравето ви, и аз съм бил тежал за 7 дни, и аз винаги съм бил с наднормено тегло, така че постоянните ми тегло се натрупват, сякаш тези, които наскоро са качили тегло ще ми даде по-лесно, да видим, приятели, които са го направили, пожелавам ви търпение, защото съм имал трудно време.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Картофена диета Киур речник речник

Коментарите, направени в кисел речник за картофената диета, са както следва:

Това е вида на диета, която се натъкнах преди години, когато реших да отслабна и изследва диета, която не включва риба, червено месо, риба тон всеки ден онлайн. диетата се състои от варени картофи. Вече е предупредено да не се опитва дълго време, но не мисля, че човек трябва да го опита. Това е като: "О, Боже мой.

сутрин: 2 варени кар
тофа: 3 варени карт
офа: 2 варени картофа

Да, няма нищо друго.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti–2528539

това е диета, която диабетиците определено трябва да избягват. Всъщност, като се има предвид колко широко е захарния дисбаланс, диетата, която всички трябва да избягваме. Познавам един, който се озова в болницата, опитвайки се да диети с картофи. Това е всичко, което имам.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti–2528539

Искам да прочетете специално частта за храненето. Когато ядете достатъчно картофи, можете да живеете здравословен и дълъг живот само с витамин а и d добавки. Противно на това, което повечето хора предсказват, картофите не са празна калорична бомба или дори много полезна храна с водно съдържание близо 80% и високо съдържание на минерали и витамини. Относително ниското, но високо качество на съдържанието на протеин ще бъде достатъчно за вас, когато се консумират в достатъчни количества.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti–2528539

Препоръчва се от диетолозите да отключват на клиенти, които изпитват блокиране по време на дългите диетични процеси. вие го направите за една седмица, а не целия си живот, след това се върнете към различни диети. И да, наистина работи. Опитах и виждам.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti–2528539?p=2

Ако желаете, можете да прочетете и следните статии за отслабване: