Рецепти и естествени препоръки за грижа за устните за грижа за устните

Грижа за устните у дома е един от най-любопитните проблеми, особено за жените. Има отделен вид грижи в тялото ни, които трябва да се прилагат за всеки регион. Ръка, крак, нокти, коса, мигли... Тогава трябва да си дадем известно време. Има една област, която е малко по-пренебрегвана, когато става дума за грижа, което е устните. Устните се нуждаят от грижи, за да изглеждат по-жизнени, по-пълни, гладки, здрави и цветни. Ако не искаме да плащаме за химикали за тези видове грижи, може да сме осигурили необходимата грижа с прости и практични методи, които можем да приложим у дома.

Грижа за устните у дома и основни материали

Необходими материали:

1 чаена лъжичка мед, 1 чаена лъжичка карбонат и 3 капки Зехтин

Първо, карбонат и мед се смесват добре. Ще го направя. консистенцията на смесения карбонат и мед ще стане по-интензивна. Този сместа се нанася върху устните. След като изчакате няколко минути, с топла вода и зехтин се втрива по устните. Със зехтин за 7-8 минути след чакане устните се почистват.

1. Необходими материали:

1 чаена лъжичка зехтин и 1 чаена лъжичка гранулирана захар.

Зехтин и гранулирана захар заедно след гореща вана разбърква и масажирайте устните, изчакайте няколко минути, след това с топла вода Изчиства.

Необходими материали:

1 ч.л. твърдо кокосово масло

Масажирайте устните с твърдо кокосово масло Направени. След като изчакате 7-8 минути, като направите лек тампон със салфетка Изчиства. Не е необходимо да изплакнете кокосово масло.

Естествени препоръки за грижа за устните

  • Ако устните изглеждат напукани и сухи, вероятно е заради жаждата. Може да сте били твърде горещи, твърде студени или изложени на вятъра. Необходимостта от вода се допълва с пиене на много вода веднага.
  • Хората, които лижат и хапят устните си през цялото време казват, че го правят заради сухи устни и пукнатини, но това са тези навици, които причиняват сухота и пукнатини, които трябва да бъдат известни. Ето защо, тези, които имат тези навици, трябва да спрат възможно най-скоро.
  • Освен зъбите, за устните трябва да се получи мека четка за зъби. Внимателното изчеткане устните с четка за зъби ще бъде много полезно, за да се отървете от мъртвата кожа.
  • Трябва да се отбележи, че кремовете за защита на устните, използвани имат слънцезащитни свойства и съдържат естествени масла. Твърде много слънце кара устните да изсъхнат.

Други препоръки за грижа за устни

  • Хора, които не могат да дишат през носа, с отворени уста. Хората, които спят така сутрин се събуждат сутрин с устата си и изсъхват устните си, и тази сухота трае цял ден. Ако се смята, че това състояние се случва, причината трябва да се намери незабавно и лечението трябва да започне.
  • Трябва да се внимава да се консумират хранителни вещества, съдържащи витамин Е и В, които ще бъдат полезни за устните.
  • Ментово масло както подхранва устните и ги прави да изглеждат закръглен поради факта, че те ускорява циркулацията.
  • Евтини и лошо качество на устната козметика не трябва да се използва.
  • Накрая, балсам за устни трябва да се нанася върху червилото, преди да се използват особено тъмни, матови червило. Устните, които изглеждат здрави и красиви, са много важни за уверена усмивка. Следователно, трябва да се грижи за устните.

Ако желаете, можете да погледнете и статията ни за Как да направите грижа за косата през зимата и как да защитите косата в студено време.

Червила на Вики: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dudak

Какво трябва да се има предвид, ако използваме голо червило? Тъмно, Светло, Пшеница Кожа