Предимства на британския карбонат (Къде и как да се използва карбонат)

В тази статия за ползите и употребите на британския карбонат, ще говорим за научно доказаните ефекти на сода за хляб един върху друг един от друг.

Предимства и използване на британски карбонат Полета

Британският карбонат, известен също като натриев бикарбонат, прави тести широко използвани в релефа. Това се дължи на факта, че тя е на основна структура. Той взаимодейства с киселина, което води до отделяне на въглероден диоксид, което тя позволява на въздушните мехурчета да се образуват в него. Освен това британският карбонат то не спира при преброяването на ползите.

Британски карбонат във вашия дом за следните цели можете да се възползвате от него.

Предимства на британския карбонат за киселините

Много добър за проблеми като киселини в стомаха или рефлукс неефективни чрез неутрализиране на стомашната киселина, източникът на такива проблеми Прави. По този начин, проблемът с горенето се елиминира. Всичко, което трябва да направиш е да се занимаваш с това. сложете една чаена лъжичка британски карбонат в чаша вода и да се пие след смесване.

Можете да гаргара с карбонат за орално почистване и здраве

Поставете половин чаена лъжичка карбонат в половин чаша топла вода и разбъркайте и гаргара и плюйте за няколко минути с тази вода. Това ще бъде добре за лош дъх, това ще направи зъбите си по-бели и ще бъде добре за гниене и рани в устата.

Карбонат за рани в устата, т.е. афти

Задните рани са малки, болезнени язви, които могат да се появят вътре в устата Ви. Не са заразни, но са достатъчно болезнени, за да те разстроят. Британският карбонат за уста е голямо успокоително за болка, причинена от рани в устата, изследване е установено. Можете да гаргара британски карбонат с помощта на рецептата в предишния раздел. Изплакнете устата си с тази смес веднъж дневно, докато раната в устата се излекува.

Едно от предимствата на британския карбонат е зъби Избелване

Британският карбонат е популярно средство за избелване на зъбите. Много Проучването установява, че пастата за зъби, съдържаща британски карбонат, може да се използва за избелване на тя се оказа по-добра от британската паста за зъби без карбонат за отстраняване. Защото структурата на британския карбонат има както антибактериални свойства, така и пожълтяване на зъбите чрез разтваряне на молекулярните структури на обаятелните вещества.

Предимства на британския карбонат срещу миризмата на пот

Изненадващо, човешката пот е без мирис. Пот, това е просто след като бактериите се разкъсат под мишницата. Този бактериите изяждат потта ви и я превръщат в кисели и ароматни отпадъчни продукти. Този следователно се появява миризмата на пот. Ако ще караш британски карбонат като прах ако го приложите върху подмишниците, ще убие бактериите там, миризмата на пот и ще се спаси. Въпреки това, не забравяйте да се избегне прекалената употреба.

Британският карбонат увеличава времето за издръжливост на мускулите

Британският карбонат, известен също като натриев бикарбонат, е популярен поддръжник сред спортистите. Някои изследвания показват, че британският карбонат може да ви помогне да подобрите ефективността си за по-дълго, особено по време на анаеробни упражнения като високо интензивни обучение и тичане.

По време на упражняване с висока интензивност, вашите мускулни клетки започват да произвеждат млечна киселина, която е отговорен за усещането за парене получавате по време на тренировка. Млечната киселина може също да намали рН вътре в клетките, което води до умора на мускулите.

Британският карбонат има високо pH, което означава, може да ви помогне да забавите умората и да да ви позволи да го направите.

Също така е незаменим за облекчаване на сърбеж по кожата и слънчевите изгаряния

Британски карбонат баня се препоръчва да се успокоят сърбеж кожата. Тези вани са особено ефективни при сърбеж, причинени от ухапвания от насекоми и ужилвания на пчелите.

В допълнение, британският карбонат може да се използва за отстраняване на сърбеж от изгаряния тя също може да помогне за успокоява. Също като царевично нишесте и овесена каша когато се комбинира с други материали, тя се превръща в по-ефективен крем.

За да се къпят в британски карбонат, вземете топла кофа с вода Добавете 1-2 чаши британски карбонат. Измийте с тази вода и района със сърбеж измива добре. За по-специални области британският карбонат и можете да създадете паста с малко вода.

Предимствата на британския карбонат също са добри за мазоли Идва

Мазоли, твърди, ракообразни, причинени от продължително триене или натиск кожни дефекти. Често ходене в началото на дейности, които водят до типични мазоли да се справят с тежка работа или спорт. Мазолите винаги са сериозни въпреки че не са, те могат да причинят болка и дискомфорт, когато се прилага натиск върху тях.

Интересното е, че изследванията показват, че с британския карбонат, мазолите, напоени в смесена вода, постепенно се смекчава, болката им намалява и че те са склонни да се подобряват.

Британски карбонат хронична бъбречна болест Може да забави напредъка си

Хората с хронично бъбречно заболяване бавно те губят своята функция. Бъбреците са жизнено важни, защото са в кръвта. те помагат за отстраняване на излишните отпадъци и вода. Също така е и калий. те помагат за балансиране на важни минерали като натрий и калций.

Изследванията показват, че бакпулверът, т.е. карбонат, е може да помогне за забавяне на напредъка му. 134 с KBH (британски карбонат) в проучване, което се фокусира върху възрастни вероятността от развитие на бъбречна недостатъчност, тези, които не приемат добавки спада рязко до нива под 36% в сравнение с тели.

При употребата на карбонат обаче се измерва и трябва да действате. Прекомерната консумация на карбонат може да се дължи на структурата на различни органи и може да повреди функциите му.

Британски карбонат в някои ракови лечения Ползи

Ракът е втората водеща причина за смърт в световен мащаб. Обикновено рак се лекува с химиотерапия, която забавя или спира растежа на клетките. Обикновено раковите клетки растат и се делят бързо.

Ролята на карбонат в лечението на рака

Някои изследвания показват, че бакпулверът е лекарство за химиотерапия. той показва, че тя може да му помогне да работи по-ефективно. Британски карбонатът може да направи околната среда по-малко киселинна по начин, който туморите не и което помага при химиотерапевтично лечение.

Използване на карбонат като вторичен продукт при лечение на рак Само опити с животни са били проведени на за да се о подробности за положителните ефекти върху хората, необходими са и резултатите от експериментите.

За да се отървете от лоши миризми в хладилника Естествен метод

Понякога, когато си отваряш хладилника, миришеш зле. Може да си го усетил. Вероятно източникът на тези миризми е това, което чака в килера. тя е причинена от храна и храна, която започва да гние.

За щастие британският карбонат може да помогне за освежаване на ароматен хладилник, като неутрализира лошите миризми. Вместо маскирани миризми, карбонатът взаимодейства с обонятелни частици, унищожавайки ги. За освежаване на миризмата на шкафа, използвайте контейнер с британски карбонат и задната страна на хладилника, за да неутрализира лошите миризми Място.

Предимства на британския карбонат като стая парфюм съществуват и

Не всички ароматизатори за въздух, които премахват лошите миризми. Вместо това, някои секретни миризми молекули, които маскират само лоши миризми. Освен това повечето освежители за въздух не ви уведомяват за цялото си съдържание, а само 10% от тях получават половината от съдържанието. Силно вредни химикали могат да бъдат намерени и в това съдържание.

Парфюм от карбонат

Британският карбонат е най-добрата алтернатива, за да замени закупените парфюми за търговски стаи. Както споменахме в миризмите на кабинета, той се придържа към частиците, които причиняват миризми, разрушавайки и разрушавайки тяхната структура. Създаване на почистващ парфюм в стаята с британски карбонат Материали, които ще ви трябват за:

 • Малък буркан
 • Около една трета от чаша английски Карбонат
 • Ароматна масло есенция
 • Парче плат или хартия
 • Парче въже или тел

Добавете британски карбонат и етерични масла към буркана. Покрийте с кърпа или хартия и след това закрепете капака с въже. След това бурканът и кърпата ще се намокри. След това, докато кърпата изсъхне, понякога буркан Разклати.

Освен това британският карбонат Полетата, които можете да използвате, са

Както можете да видите, ползите от британския карбонат не спират при преброяване, но можете също така да се възползват от предимствата, изброени по-горе, както и въздействието на британския карбонат в областите по-долу.

Области на употреба на карбонат

 • Може да избели вашето пране
 • Може да се използва и като почистващ препарат за кухня
 • Почистване на пещта
 • Изгорени саксии и чайници за полиране
 • За почистване на оцветени чаши за кафе
 • За полиране на мрамор
 • За да премахнете маслените петна
 • За кухненски плочки
 • За запушени мивки
 • Полиране на почервенено сребро
 • Почистване на микровълнови фурни
 • Премахване на миризмата на боклук
 • Упорита премахва петна от килими
 • Използва се и като многофункционален препарат за баня
 • Почистване на плочки за баня
 • Тоалетни за почистване
 • Почистване на душ кабината
 • Във вана
 • Полиране баня мивки
 • Дезинфекция на плодове и зеленчуци
 • Почистване на снети
 • Как да премахнете миризми за обувки

Ако желаете, Можете също така да прегледате нашата статия озаглавена Естествени билкови лекарства у дома за облекчаване на лош дъх.

Британски карбонат на уики: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_bikarbonat

İçindekiler