X

Какви са щетите от Алое Вера Вода? Алое Вера странични ефекти

Вредите и страничните ефекти на алое вера вода винаги са пренебрегвани в допълнение към ползите от него. Пиенето на пречистен сок от алое вера е традиционно средство за поддържане на храносмилателната система в добро здраве и прави кожата еластична и блестяща. Но натурален сок от алое вера, направени от алое гел съдържа био съединения, наречени антрацинони. Антраконите често се отстраняват от търговски алое продукти, защото те могат да причинят неблагоприятни последици за здравето като спазми и диария. Нека заедно да разгледаме възможните странични ефекти на сок от алое вера и най-сигурния начин да има този натурален сок.

Какви са harms и странични ефекти на Алое Вера вода?

Сокът от Алое вера може да се направи у дома, но безопасно безцветна, пречистена вода от алое вера с ниски нива на антракинона се получава чрез преминаване през различни процеси. Според експеримент с животни през 2013 г. прилагането на пречистена вода от алое вера за три месеца не показва негативен ефект върху животните. Има обаче и признаци, че алоетата вода, получена у дома и не пречистена, е вредна. Ако желаете, нека да разгледаме подробно по-долу за вредите и възможните странични ефекти на сок от алое вера.

Алое Вера водни странични ефекти

Често задаваният въпрос е какви са страничните ефекти от пиенето на алое вера сок редовно. Въпреки че има различни доклади за случаи на алое вера водна токсичност и свръхчувствителност при хората, няма контролирани проучвания. Възможни нежелани реакции, които могат да получат хората, които пият Алое вода, са:

  • Подуване и спазми
  • Натрупване на газ
  • Диария
  • Алергични реакции
  • Взаимодействие с наркотици

Подуване и спазми

Сокът от Алое вера се използва широко за лечение на запек. Въпреки това, има хора, които са се оплакали от коремни спазми, газ и диария след перорален прием на сок от алое вера. Ето защо, за да се избегне дискомфорт в коремната област, използвайте пречистен сок от алое вера вместо да премахвате сок от арео вера у дома.

Алергични реакции на вода от алое Вера

Има базирани в САЩ проучване, което предполага, че използването на сок от алое вера върху кожата може да предизвика кожни раздразнения, копривна треска, спазми и диария. Това се вижда в случаите, когато индивидите са алергични към други растения в семейството на лилия, като лук и лалета.

Лекарствени взаимодействия на Алое Вера вода

Това е съобщено, че консумират Алое вера вода, особено с някои рак лекарства, може да доведе до взаимодействия, които могат да имат фатални последици. Също така, ако приемате севофлуран, анестетик наркотици, Обаче, консумирането на aloa вера вода представлява значителен риск, тъй като може да доведе до прекомерно кървене.

Ако желаете, как да се направи грижа за кожата у дома? Какво е грижа за кожата и чистота? и можете да прочетете нашите статии, озаглавени Отговори на въпроса как да премине болката горят с естествени билкови методи.

Вредно ли е да се пие сок от алое вера?

Алое вера вода може да предизвика някои вредни странични ефекти, когато се приготвят у дома, тъй като вредните компоненти в нея не могат да бъдат отстранени.

Източник