Χρώμα μαλλιών που ανοίγει φυσικά – Μέθοδοι για να ενεργοποιήσετε τον τόνο των μαλλιών στο σπίτι

Το άνοιγμα του χρώματος των μαλλιών είναι μια τεχνική που μπορεί επίσης να εκτελεστεί φυσικά. Σε αυτό το άρθρο, θα μπορείτε να βρείτε ιδέες και προτάσεις σχετικά με το τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για να ενεργοποιήσετε τον τόνο των μαλλιών.

Χρώμα μαλλιών που ανοίγει φυσικά

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους, αλλά απέχουν επειδή τα ανοιχτήρια μαλλιών και οι βαφές βλάπτουν τα μαλλιά. Τα ανοιχτήρια μαλλιών και οι βαφές περιέχουν χημικές ουσίες που βλάπτουν τα μαλλιά. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι ανοίγματος του χρώματος των μαλλιών στο σπίτι με φυσικούς τρόπους. Η πιο γνωστή μέθοδος είναι το χαμομήλι και ο ήλιος.

Το νερό που παίρνετε βράζοντας αποξηραμένο χαμομήλι τρίψε το στα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, μπορείτε να βγείτε στον ήλιο και τουλάχιστον 1 Περίμενε μια ώρα. Χαμομήλι χυμό και τα μαλλιά του ήλιου η ενεργοποίηση του χρώματος είναι μια πολύ επιτυχημένη διαδικασία με φυσικά μέσα. Μπορείτε να κάνετε αυτήν τη διαδικασία με μπορείτε να πάρετε το χρώμα των μαλλιών που θέλετε επαναλαμβάνοντας το μέρα με τη μέρα.

Με ξίδι μηλίτη μήλου Φυσική διαδικασία ανοίγματος χρώματος τρίχας

Το ξίδι μηλίτη μήλου βρίσκεται στο σπίτι όλων και σε όλα τα είδη δέρματος η φροντίδα είναι ευεργετική για τα καλλυντικά και τις μάσκες μαλλιών. Ο χρωματισμός μαλλιών στο σπίτι είναι μία από τις μεθόδους που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για φυσικά μέσα είναι ένας από αυτούς. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία με αρκετά πρακτικό τρόπο στο σπίτι. Όταν κάνεις ντους Εφαρμόστε το ξίδι μηλίτη μήλου σε όλα τα μαλλιά σας μετά την τελευταία πλύση. Τότε υπάρχουν πολλά έξοδο χωρίς ξέπλυμα. Η ταχύτητα με την οποία είναι ενεργοποιημένο το χρώμα των μαλλιών σας επιτρέπει να κάνετε αυτή τη διαδικασία τακτικά Εξαρτάται.

Φωτεινότερο με λεμόνι και ελαφριά μαλλιά

Μια άλλη γνωστή διαδικασία ανοίγματος των μαλλιών με φυτικές μεθόδους η μέθοδος είναι λεμόνι. Το λεμόνι αυξάνει τη λάμψη των μαλλιών, το έκζεμα εξαλείφει προβλήματα όπως η πιτυρίδα. Επιπλέον, τα μαλλιά είναι επίσης διαθέσιμο για να ενεργοποιήσετε το χρώμα. Το σπρέι ρίχνει το λεμόνι στη φιάλη και πίεσέ το στα μαλλιά σου. Τότε χτένισε τα μαλλιά σου.

Αφού επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές, βγείτε στον ήλιο και περιμένετε τουλάχιστον 1 ώρα. Η διαδικασία ανοίγματος των μαλλιών με λεμόνι είναι επίσης χρήσιμη από την άποψη της θρέψης των μαλλιών σας. Η τακτική επανάληψη αυτής της διαδικασίας θα διατηρήσει τη διαύγεια του χρώματος των μαλλιών σας και θα προστατεύσει επίσης το τριχωτό της κεφαλής σας από διάφορες ασθένειες θρέφοντάς το.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα άρθρα μας με τίτλο Πώς να κάνετε τη φροντίδα των μαλλιών το χειμώνα, πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σε κρύο καιρό και τη συνταγή θεραπείας henna και την εφαρμογή κατά της τριχόπτωσης.

Μαλλιά στο wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sa%C3%A7