Ποια είναι τα χαρούμενα του Τσιπς; Είναι τα πατατάκια μου πιο επιβλαβή από τα πατατάκια μου;

Οι βλάβες των τσιπ μπορεί να εμφανιστούν με παρενέργειες στη χοληστερόλη, την αρτηριακή πίεση, την αύξηση βάρους και ακόμη και το δέρμα. Πόσο ανθυγιεινά είναι τα τσιπ και τα πρόσθετα που συζητούνται συχνά σε μέσα όπως το ξινό λεξικό και το Women's Club; Έχουμε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για εσάς, όπως τα τσιπς καλαμποκιού μου, τα πατατάκια μου είναι πιο επιβλαβή, ποιος τύπος τσιπς είναι ο πιο ακίνδυνος.

Ποια είναι τα χαρούμενα του Τσιπς;

Οι βλάβες των τσιπ συχνά παραβλέπονται επειδή τα τσιπς είναι ένα φτηνό, νόστιμο και εύκολα βρίσκεται σνακ. Μια χούφτα από καιρό σε καιρό απολαμβάνοντας μάρκες σε γενικές γραμμές η υγεία δεν μπορεί να επισκευαστεί σε άτομα που οδηγούν μια ζωή ενώ δεν προκαλείται ζημιά, ο πραγματικός κίνδυνος είναι όταν καταναλώνετε τσιπς σε καθημερινή βάση Αναδυόμενες. Εδώ είναι οι βλάβες των τσιπ στους τίτλους:

Οι βλάβες των τσιπ που οδηγούν σε υπερβολική αύξηση βάρους

Τα τσιπ διατρέχουν συχνά κίνδυνο αύξησης βάρους και παχυσαρκίας είναι γεμάτο λίπη και θερμίδες που μπορούν να αυξηθούν. 15 με 20 κομμάτια πατατάκια, περίπου. Αποτελείται από 10 γραμμάρια λίπους και 154 θερμίδες. Αυτός ο ρυθμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο κάθε υγιεινή τροφή είναι πολύ, πολύ πιο πέρα. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι πατάτες τηγανίζονται σε λάδι (τσιπς) είναι μεταξύ των τροφίμων που συνδέονται πιο στενά με την αύξηση βάρους το έβγαλε. Το να είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος μπορεί να προκαλέσει διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και αυξάνει τον κίνδυνο τύπων καρκίνου.

Παρενέργειες των τσιπ όσον αφορά την έλλειψη θρεπτικών ουσιών

Εάν προσθέτετε τακτικά τσιπς στις διατροφικές σας συνήθειες, δεν θα πάρετε τόσα θρεπτικά συστατικά όσο χρειάζεστε. Τα τσιπ είναι συνήθως βιταμίνες και μέταλλα είναι αρκετά αδύναμη όσον αφορά. Κατανάλωση υγιεινών σνακ αντί για τσιπς, να αντισταθμίσει οποιαδήποτε έλλειψη διατροφής κατά τη διάρκεια των γευμάτων έτσι σνακ όπως τσιπς με υψηλή πυκνότητα θρεπτικών ουσιών Είναι χρήσιμο να επιλέξετε πιο υγιεινά φρούτα και παρόμοια σνακ Hsa.

Οι βλάβες των τσιπ σε ασθενείς υψηλής αρτηριακής πίεσης

Η περιεκτικότητα των τσιπ σε νάτριο οφείλεται στην καρδιαγγειακή σας υγεία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την αρτηριακή σας πίεση. Υψηλή πρόσληψη νατρίου, αυξημένη αρτηριακή πίεση καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλικό επεισόδιο, αγγειακά προβλήματα και νεφρική νόσο Cna. Τα πατατάκια περιέχουν συνήθως υψηλή ποσότητα αλατιού. Γι' αυτό τόσοι πολλοί. Οι άνθρωποι καταναλώνουν πολύ περισσότερο αλάτι από το ημερήσιο όριό τους όταν τρώνε τσιπς. Αυτή η κατάσταση ειδικά καθώς αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τους ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να ανοίξει το δρόμο για υγιή άτομα να έχουν προβλήματα αρτηριακής πίεσης στο μέλλον.

Τα τσιπ αυξάνουν τη χοληστερόλη;

Η συχνή κατανάλωση τσιπ είναι υψηλή λόγω της ποσότητας και του τύπου λίπους μπορεί να προκαλέσει αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης. Τα περισσότερα τηγανητά τσιπς, τα περισσότερα επικίνδυνος τύπος τρανς λιπαρών συμβαίνουν. Επιπλέον, επιλέξτε τα τσιπς τηγανίσματος τα λίπη είναι ως επί το πλείστον κορεσμένα λίπη που συμβάλλουν στην υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη Παρουσιάζεται. Υψηλά επίπεδα trans λιπαρών στην κυκλοφορία του αίματος, υψηλή χοληστερόλη LDL επίπεδα και αυξημένο κίνδυνο στεφανιαίας νόσου.

Βλάβες δέρματος των τσιπ

Βλάβες του δέρματος των τσιπ Παρενέργειες άλλων θεμελιωδών βλαβών εμφανίζεται ως . Η υπερβολική κατανάλωση τσιπ αυξάνει το ρυθμό λίπους στο δέρμα. Η πρόσληψη ανθυγιεινών λιπών προκαλεί φράξη στους πόρους του δέρματος και ως εκ τούτου οδηγεί σε αυξημένα προβλήματα όπως η ακμή και η ακμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το δέρμα υπερβολικές μάρκες, έτσι ώστε η συνολική υγεία σας να μην κινδυνεύει καθώς και η υγεία σας αποφύγετε το φαγητό.

Επιβλαβή πρόσθετα τροφίμων σε πατατάκια και τσιπς καλαμποκιού και Χρωστικές ουσίες

Ένα πακέτο πατάτες ή τσιπ καλαμποκιού συνεισφέρει πολλά επιβλαβή τρόφιμα περιέχει την ουσία και την χρωστική ουσία. Η μακροχρόνια κατανάλωση μπορεί να μπορεί να το προκαλέσει. Τα περισσότερα από τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται είναι βιομηχανικές χημικές ουσίες, επικίνδυνα, αναπόδεικτα τεχνητά πρόσθετα τροφίμων και χρωστικές ουσίες αν και μπορεί να υπάρξουν διάφορες βλάβες.

TBHQ: Το TBHQ είναι προστατευτικό και προέρχεται από βουτάνιο. Υπάρχουν πολλές κακές παρενέργειες αυτής της ουσίας με καρκίνο που προκαλούν χημικές ουσίες με βάση το λίπος, όπως έμετο, ναυτία, άσθμα, χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων, ρινίτιδα και υπερκινητικότητα. Τα πειραματόζωα που εκτίθενται σε TBHQ έχουν αποδειχθεί ότι έχουν υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του στομάχου. Το TBHQ είναι μια βιομηχανική χημική ουσία και χρησιμοποιείται σε βερνίκια, ρητίνες, καλλυντικά προϊόντα και προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Χρησιμοποιείται επίσης στην παραγωγή εκρηκτικών ενώσεων.

Ζημιές από πρόσθετα ασπαρτάμης σε τσιπς

Ασπαρτάμη (E951): Τεχνητή είναι γλυκαντικό και αποτελείται από ασπαρτικό οξύ, φαινυλαλανίνη και μεθανόλη. Αυτό πρόσθετη θαμπή όραση, απώλεια ακοής, άσθμα, αποτυχίες αγωγιμότητας νεύρων, μπορεί να προκαλέσει εμβοές και αναπνευστικά προβλήματα. Υψηλό αίμα Τα επίπεδα ασπαρτάμης μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή των εγκεφαλικών κυττάρων.

Ταρτραζίνη (E102): Η ουσία αυτή είναι αζωχρώματα και λαμβάνεται από λιθανθρακόπισσα. Εξάψεις στα παιδιά έχουν συσχετιστεί με αλλεργίες, άσθμα, θαμπή όραση, ημικρανίες, κόπωση, άγχος και υπερκινητικότητα.

Μονο γλουτομικό νάτριο (MSG) πλευρικά κρέατα σε τσιπς

MSG (E621): Γλουτομικό νάτριο ή κινέζικη γεύση αλατιού είναι ένας ενισχυτής. Αυτή η ουσία, η οποία μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση στο ήπαρ, είναι η κεφαλή προκαλεί πόνο, ναυτία, έμετο, εφίδρωση, κοκκίνισμα, συριγμό και λήθαργο.

Ινοσινικό νάτριο (E631): Ζώα όπως τα ψάρια και το κρέας Πηγές. Οι παρενέργειες είναι άσθμα και ουρική αρθρίτιδα. Από ζωικά προϊόντα δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους όπως λαμβάνεται.

Γκουανιλάτη νατρίου (E627): Από μαγιά ή ψάρια (σαρδέλες) παράγεται, μπορεί να προκαλέσει άσθμα και ουρολοιμώξη. Κατάλληλο για χορτοφάγους Δεν.

Αρορουμπίνη (E122): Azo από κόκκινες βαφές και βαφές είναι μέλος της οικογένειάς του. Οι αντιδράσεις στον Ε122 σχετίζονται με άσθμα σε παιδιά και είναι η αύξηση της υπερκινητικότητας.

Είναι τα πατατάκια μου πιο επιβλαβή από τα πατατάκια μου;

Το ζήτημα των τσιπ καλαμποκιού και των τσιπς πατάτας είναι πιο επιβλαβές δεν είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, διότι το σημαντικό δεν είναι από ποια ουσία είναι κατασκευασμένα τα τσιπς, αλλά ποια πρόσθετα περιέχονται σε αυτά και με ποια έλαια παράγονται. Ως εκ τούτου, είναι τα τσιπ που έχουν τα λιγότερα πρόσθετα στα πιο υγιεινά τσιπ και παρασκευάζονται με υγιή λίπη. Ως εκ τούτου, η συμβουλή μας είναι να διαβάσετε το περιεχόμενο της συσκευασίας των τσιπ που έχετε λάβει διεξοδικά και να επιλέξετε ανάλογα, αν είναι δυνατόν, να προετοιμάσετε τα δικά σας τσιπ στο σπίτι. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να δείτε τα οφέλη του ποπ κορν: Βιταμίνες, Αδυνάτισμα και Ζάχαρη.

Πηγή 1, Πόρος 2