Συνταγές και φυσικές συστάσεις περιποίησης χειλιών για φροντίδα χειλιών στο σπίτι

Η φροντίδα των χειλιών στο σπίτι είναι ένα από τα πιο περίεργα ζητήματα ειδικά για τις γυναίκες. Υπάρχει ένας ξεχωριστός τύπος φροντίδας στο σώμα μας που πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή. Χέρι, πόδι, νύχια, μαλλιά, βλεφαρίδες... Τότε πρέπει να δώσουμε στους εαυτούς μας ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένας τομέας που είναι λίγο πιο παραμελημένος όταν πρόκειται για φροντίδα, που είναι τα χείλη. Τα χείλη χρειάζονται κάποια φροντίδα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ζωντανά, πληρέστερα, ομαλά, υγιή και πολύχρωμα. Εάν δεν θέλουμε να πληρώσουμε για χημικές ουσίες για αυτούς τους τύπους περίθαλψης, μπορεί να έχουμε παράσχει την απαραίτητη φροντίδα με απλές και πρακτικές μεθόδους που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σπίτι.

Περιποίηση χειλιών στο σπίτι και βασικά υλικά

Απαραίτητα υλικά:

1 κουταλάκι μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού ανθρακικό και 3 σταγόνες Ελαιόλαδο

Πρώτον, το ανθρακικό και το μέλι αναμειγνύονται καλά. Εγώ θα το κάνω. η συνοχή του μικτού ανθρακικού και του μελιού θα γίνει πιο έντονη. Αυτό το μείγμα εφαρμόζεται στα χείλη. Μετά από λίγα λεπτά αναμονής, με ζεστό νερό και το ελαιόλαδο τρίβεται στα χείλη. Με ελαιόλαδο για 7-8 λεπτά μετά την αναμονή, τα χείλη καθαρίζονται.

απαιτούμενα υλικά λ:

1 κουταλάκι ελαιόλαδο και 1 κουταλάκι κρυσταλλική ζάχαρη.

Ελαιόλαδο και κρυσταλλική ζάχαρη μαζί μετά από ένα ζεστό μπάνιο ανακατέψτε και κάντε μασάζ στα χείλη, περιμένετε λίγα λεπτά, στη συνέχεια με ζεστό νερό Εκκαθαριστεί.

Απαραίτητα υλικά:

1 κουταλάκι στερεό λάδι καρύδας

Κάντε μασάζ στα χείλη καλά με στερεό λάδι καρύδας Το έφτιαξα. Μετά από αναμονή 7-8 λεπτών, κάνοντας ένα ελαφρύ ταμπόν με μια χαρτοπετσέτα Εκκαθαριστεί. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το λάδι καρύδας.

Φυσικές συστάσεις περιποίησης χειλιών

  • Αν τα χείλη φαίνονται ραγισμένα και στεγνά, είναι μάλλον λόγω της δίψας. Μπορεί να ήσουν πολύ ζεστός, πολύ κρύος, ή εκτεθειμένος στον άνεμο. Η ανάγκη για νερό ολοκληρώνεται με την άμεση κατανάλωση άφθονου νερού.
  • Οι άνθρωποι που γλείφουν και δαγκώνουν τα χείλη τους όλη την ώρα λένε ότι το κάνουν λόγω ξηρών χειλιών και ρωγμών, αλλά είναι αυτές οι συνήθειες που προκαλούν ξηρότητα και ρωγμές που πρέπει να γίνουν γνωστές. Ως εκ τούτου, εκείνοι που έχουν αυτές τις συνήθειες πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό.
  • Εκτός από τα δόντια, θα πρέπει επίσης να ληφθεί μια μαλακή οδοντόβουρτσα για τα χείλη. Το απαλό βούρτσισμα των χειλιών με μια οδοντόβουρτσα θα είναι πολύ χρήσιμο για να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα.
  • Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κρέμες προστασίας χειλιών που χρησιμοποιούνται έχουν αντηλιακές ιδιότητες και περιέχουν φυσικά έλαια. Ο πολύς ήλιος κάνει τα χείλη να στεγνώσουν.

Άλλες συστάσεις για τη φροντίδα των χειλιών στο σπίτι

  • Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τη μύτη κοιμούνται με το στόμα ανοιχτό. Οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι ξυπνούν το πρωί με το στόμα και τα χείλη τους στεγνά, και αυτή η ξηρότητα διαρκεί όλη την ημέρα. Εάν μια τέτοια κατάσταση πιστεύεται ότι συμβαίνει, η αιτία θα πρέπει να βρεθεί αμέσως και η θεραπεία θα πρέπει να ξεκινήσει.
  • Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την κατανάλωση θρεπτικών ουσιών που περιέχουν βιταμίνη Ε και Β, κάτι που θα είναι καλό για τα χείλη.
  • Το έλαιο μέντας θρέφει τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται παχουλά λόγω του γεγονότος ότι επιταχύνουν την κυκλοφορία.
  • Τα φθηνά και κακής ποιότητας καλλυντικά χειλιών δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται.
  • Τέλος, το βάλσαμο χειλιών πρέπει να εφαρμοστεί στο κραγιόν πριν χρησιμοποιήσετε ιδιαίτερα σκούρα, ματ κραγιόν. Τα χείλη που φαίνονται υγιή και όμορφα είναι πολύ σημαντικά για ένα χαμόγελο αυτοπεποίθησης. Ως εκ τούτου, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τη φροντίδα των χειλιών.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με το πώς να κάνετε τη φροντίδα των μαλλιών το χειμώνα και πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σε κρύο καιρό.

Χείλος στο Wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Dudak

Τι πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν χρησιμοποιούμε γυμνό κραγιόν; Σκούρο, Ελαφρύ, Γδαρμένο Σιτάρι