Βλάβες του Γάλακτος Κανάν Καρατάι, Αχμέτ Μαράνκι, Ιμπραήμ Σαρασόγλου

Όταν πρόκειται για τις βλάβες του γάλακτος, σταματά κανείς. Πώς μπορείτε να πιστεύετε ότι κάτι τόσο υγιεινό όσο το γάλα μπορεί να είναι επιβλαβές; Ναι, το γάλα έχει πραγματικά ευεργετικές ιδιότητες σε πολλά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στους ενήλικες. Ας εξετάσουμε γιατί και πώς το γάλα έχει επιβλαβείς συνέπειες, τι λένε ειδικοί όπως ο Κανάν Καρατάι, ο Αχμέτ Μαράνκι και ο Ιμπραήμ Σαρασόγκλου για αυτό στο υπόλοιπο άρθρο μας.

Βλάβες του Γάλακτος Κανάν Καρατάι

Οι βλάβες του γάλακτος εκφράζονται επίσης από έναν γιατρό που ειδικεύεται στον τομέα όπως ο Canan Karatay. Ωστόσο, ο Canan Karatay συνιστά έντονα την κατανάλωση προϊόντων όπως γιαούρτι, τυρί, βουτυρόγαλα και κεφίρ που λαμβάνονται από γάλα αντί για γάλα.

Ο Karatay τονίζει ιδιαίτερα τη δυσκολία της πέψης του γάλακτος. Επειδή τα ένζυμα στο σώμα μας είναι ανεπαρκή για να αφομοιώσουν το γάλα. Ωστόσο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το γιαούρτι, το τυρί βουτυρόγαλα και το κεφίρ, αφομοιώνονται ήδη από βακτήρια, καθιστώντας τα πιο ευεργετικά από το γάλα.

Βλάβες του Γάλακτος Αχμέτ Μαράνκι

Οι Βλάβες του Γάλακτος έχουν επίσης ανατραφεί από τον Αχμέτ Μαράνκι. Συγκεκριμένα, είπε ότι τα άτομα ηλικίας άνω των 2 ετών πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση γάλακτος. Ο Ahmet Maranki, όπως και ο Canan Karatay, συνιστά να καταναλώνουμε γαλακτοκομικά προϊόντα όπως κεφίρ, βουτυρόγαλα, τυρί και γιαούρτι αντί να καταναλώνουμε γάλα.

Ο Μαράνκι ανέφερε επίσης ότι απαιτείται να κρατήσει προϊόντα όπως βούτυρο και μαργαρίνη έξω από τα σπίτια. Ο κ. Αχμέτ τόνισε επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πέψη του γάλακτος και προειδοποίησε ότι αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άλλα σημαντικά προβλήματα.

Αρνητικές Επιπτώσεις του Γάλακτος Ιμπραήμ Σαρασόγλου

Οι αρνητικές επιπτώσεις του γάλακτος συζητήθηκαν επίσης από τον Ιμπραήμ Σαρασόγλου. Ο κ. Ιμπραήμ τόνισε ότι οι άνθρωποι ηλικίας 2 ετών και άνω πρέπει να αποφεύγουν να πίνουν γάλα.

Ο Σαρασόγλου, ο οποίος χρησιμοποίησε τις ίδιες εκφράσεις με ειδικούς όπως ο Αχμέτ Μαράνκι και ο Κανάν Καρατάι, δήλωσε επίσης ότι βλάπτει τα οστά, ειδικά σε αντίθεση με το γάλα, το οποίο πιστεύεται ότι ενισχύει τα οστά. Αυτός, όπως και άλλοι ειδικοί, τόνισε ότι πρέπει να καταναλώνονται γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως τυρί, βουτυρόγαλα, κεφίρ και γιαούρτι.

Εν ολίγοις, γιατί είναι επιβλαβές να πίνετε γάλα;

Το γάλα είναι στην πραγματικότητα ένα φαγητό σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των νεογέννητων. Επειδή ενώ οι άνθρωποι μπορούν να εκκρίνουν ένζυμα που μπορούν να αφομοιώσουν το γάλα σε ηλικία 2 ετών, αυτά τα ένζυμα εξαφανίζονται στη μετέπειτα ζωή. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να αφομοιώσουμε το γάλα και εμφανίζονται επιβλαβείς επιπτώσεις. Βασικά η δυσπεψία, η διάρροια ή η δυσκοιλιότητα ανάλογα με την κατάσταση είναι μεταξύ αυτών των προβλημάτων.

Όσον αφορά τις βλάβες του γάλακτος, διάφοροι ειδικοί βάζουν τα αρνητικά μπροστά, όπως η αύξηση της ευθραυστότητας στα οστά. Επιπλέον, αναφέρεται ότι ακόμη και καρδιαγγειακά προβλήματα μπορούν να ενεργοποιηθούν ως αποτέλεσμα της υπερβολικής κατανάλωσης.

Είναι επιβλαβές να καταναλώνετε γαλακτοκομικά προϊόντα;

Ο Canan Karatay, ο Ahmet Maranki και ο Ibrahim Saraçoglu, τους οποίους δώσαμε τις απόψεις τους παραπάνω, τόνισαν ότι το γάλα είναι επιβλαβές και είπαν ότι είναι χρήσιμα σε αντίθεση με τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ως εκ τούτου, αξίζει να καταναλώνετε λευκό τυρί, τυρί τσένταρ, γιαούρτι, βουτυρόγαλα και κεφίρ. Πιο λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο youtube και στην εξειδικευμένη τηλεόραση.

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με το υγιεινό γιαούρτι, μέντα, μείγμα πιπεριού τσίλι που χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους ή το άρθρο μας σχετικά με τις βλάβες και τα οφέλη του βουτυρόγαλα σόδας.

Γάλα στο wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCt