Τι είναι τα φυτά και οι φυσικές θεραπείες που είναι καλές για ροχαλητό;

Το ερώτημα ποια είναι τα φυτά που είναι καλά για το ροχαλητό είναι ένα από τα ερωτήματα που αναζητούν όσοι δεν θέλουν να κοιμηθούν άνετα και να προκαλέσουν δυσφορία στους γύρω τους. Το ροχαλητό είναι μια απογοητευτική κατάσταση, αλλά το πιο σημαντικό μπορεί να είναι ένα σημάδι κακής υγείας. Το ροχαλητό μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους και το υπερβολικό βάρος είναι ένας από αυτούς. Εάν είστε ήπιος και περιστασιακός ροχαλητός, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο, το ροχαλητό, μαζί με τις παρατεταμένες αναπνευστικές στάσεις, συνδέεται κυρίως με κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και απαιτεί επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Ποια είναι τα φυτά που είναι καλά για ροχαλητό;

Τα φυτά και οι θεραπείες που είναι καλές για το ροχαλητό θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν ανάλογα με την αιτία ή την ποσότητα του ροχαλητού. Για παράδειγμα, εάν έχετε ροχαλητό που προκαλείται από ένα πρόβλημα όπως η άπνοια ύπνου, αυτό υποδεικνύει μια κατάσταση που μπορεί να απαιτεί ιατρική φροντίδα. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προτιμάτε φυτικά προϊόντα ως το πρώτο βήμα στη θεραπεία χωρίς τη συμβουλή και τον έλεγχο του γιατρού. Η υπνική άπνοια είναι μια άλλη κατάσταση που οδηγεί σε ροχαλητό. Η άπνοια ύπνου είναι μια σοβαρή διαταραχή ύπνου στην οποία η αναπνοή ενός ατόμου σταματά και αρχίζει ξανά και ξανά. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι ακόμη και μετά από έναν μακρύ ύπνο, μπορεί να υποφέρετε από άπνοια ύπνου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως υποφέρουν από άπνοια ύπνου. Πάνω από το 80% από αυτούς παραμένουν αδιάγνωστοι.

Τζίντζερ και τσάι μελιού σε φυτά που είναι καλά για ροχαλητό

Το τζίντζερ είναι ένα από τα πιο κοινά μαγειρικά προϊόντα. Το στομάχι είναι μια υπερτροφή που μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν τα πάντα, από απώλεια βάρους, καρδιακά προβλήματα έως βήχα και κρυολογήματα. Το τζίντζερ δρα ως αντιφλεγμονώδης και αντιβακτηριακός παράγοντας, καταπραϋντικός ο λαιμός και αυξανόμενη άκριση σάλιου, η οποία επιτρέπει να απαλλαγούμε από το ροχαλητό. Η κατανάλωση τζίντζερ και τσαγιού μελιού δύο φορές την ημέρα είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα του ροχαλητού.

Το σκόρδο, το κρεμμύδι και το χρένο θεραπεύουν καλό για το ροχαλητό

Τρόφιμα όπως το σκόρδο, το χρένο και το κρεμμύδι εμποδίζουν τη μύτη να στεγνώσει και έτσι να φράξει. Μια μελέτη ισχυρίζεται επίσης ότι αυτά τα προϊόντα διατροφής μειώνουν το πρήξιμο στις αμυγδαλές και εμποδίζουν την άπνοια ύπνου. Εάν δεν σας ενδιαφέρει η μυρωδιά ή μπορείτε να την προσθέσετε στο δείπνο σας, μπορείτε να μασήσετε σκόρδο / κρεμμύδι / χρένο πριν από το κρεβάτι.

Οφέλη από το ροχαλητό ανανά, μπανάνας και πορτοκαλιού

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το ροχαλητό είναι να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αύξηση της ποσότητας μελατονίνης που παράγεται στο σώμα. Μελατονίνη (Melatonin) είναι μια ορμόνη που μας κάνει υπνηλία, και ο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τρώνε τρόφιμα που εκκρίνουν μια υψηλή ποσότητα μελατονίνης. Οι ανανάδες, οι μπανάνες και τα πορτοκάλια είναι μεταξύ των τροφίμων που εκκρίνουν μελατονίνη (Melatonin).

Είναι το γάλα σόγιας καλό για ροχαλητό;

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν επίσης να προκαλέσουν ροχαλητό, καθώς αυξάνει το phengm. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος μπορούν να προκαλέσουν ήπιες έως σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, οι οποίες αυξάνουν τη συμφόρηση και κλείνουν τις ρινικές διόδους και αυξάνουν το ροχαλητό. Η αντικατάσταση του αγελαδινού γάλακτος σας με γάλα σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα που δεν είναι ζωικό γαλακτοκομικό προϊόν θα μειώσει την ποσότητα ροχαλητού σας.

Οφέλη από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στο ροχαλητό

Μεταξύ των φυτών που είναι καλά για ροχαλητό, ο τόπος των ελιών είναι επίσης σημαντικός. Το καλύτερο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει το όφελος των ελιών στο ροχαλητό είναι το ιχνοστοιχείο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Πίνοντας λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πριν από το κρεβάτι μπορεί επίσης να καθορίσει τους αεραγωγούς. Επιπλέον, η λήψη μιας γουλιάς ελαιολάδου πριν από το κρεβάτι εμποδίζει τους μυς στο λαιμό να μπλοκάρουν τον αεραγωγό κατά τη διάρκεια του ύπνου τη νύχτα. Τι προκαλεί τη ρινική συμφόρηση; Τι είναι καλό για τη ρινική συμφόρηση; μπορεί επίσης να σας φανεί χρήσιμο.

Τι είναι τα φυτά και τα φυσικά προϊόντα που είναι καλά για ροχαλητό;

Τα βότανα και οι φυτικές θεραπείες που επωφελούνται από το ροχαλητό περ
ιλαμβάνουν:-
Σκόρδο-Κρ
εμμύδι,- Άγριο
Ραπανάκι- Πο
ρτοκάλ
ι- Μπανάνα
– Ανανάς- Μέλι Τζίν
τζερ- Γάλα Σό
γιας- Ελαιόλαδο
Ποια είναι τα φυτά που είναι καλά για ροχαλητό; Τι είναι καλό για ροχαλητό και υπνική άπνοια; Ποιες είναι οι φυσικές φυτικές θεραπείες και μείγματα για ξήρανση χωρίς ροχαλητό;

Πηγή