Διαιτολόγοι πατάτας, αδυνατιστές... Είναι επιβλαβής αυτή η δίαιτα; Ξινά σχόλια...

Η δίαιτα πατάτας έχει πάρει πολλή προσοχή τις τελευταίες ημέρες. Κάναμε μια έρευνα γι' αυτό για σένα. Εξετάσαμε τις κριτικές εκείνων που κάνουν δίαιτα πατάτας και εκείνων που χάνουν βάρος χάρη σε αυτή τη διατροφή. Αναζητήσαμε απαντήσεις σε συγκεχυμένα ερωτήματα, όπως αν είναι ευεργετικό ή επιβλαβές από την άποψη της υγείας, πώς να προετοιμαστεί και για πόσο καιρό. Τι ειπώθηκε για αυτή τη διατροφή στο ξινό λεξικό που συνοψίσαμε για εσάς. Ας πάμε στο άρθρο μας, αν θέλετε.

Πώς να προετοιμάσετε τη νηστεία πατάτας και πόσο καιρό πρέπει να εφαρμοστεί;

Μην νομίζετε ότι μια σύνθετη απάντηση θα έρθει σε αντάλλαγμα όταν ερωτηθείτε πώς να προετοιμάσετε μια δίαιτα πατάτας, αρκετά απλή, αλλά θα πρέπει να αφήσετε τη διατροφή μετά από 3 ημέρες και όταν κάνετε αυτή τη διατροφή πρέπει να έχετε πιει περίπου 2 λίτρα νερού στο τέλος της ημέρας. Ποτέ μην παρατείνετε την περίοδο διατροφής. Μετά από 3 ημέρες, συνεχίστε να τροφοδοτείτε με κανονική σειρά. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη διατροφή από καιρό σε καιρό εάν το επιθυμείτε, αλλά αν έχετε προβλήματα υγείας, ίσως χρειαστεί να αποφύγετε να ακολουθήσετε τη διατροφή, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

1 στη διατροφή πατάτας. Ημέρα

Πρωί: Θα πρέπει να φάτε 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 από βραστές πατάτες
Μεσημεριανό: 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 από βραστές πατάτες Βράδυ: Θα
πρέπει να φάτε 8 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

2 στη διατροφή πατάτας. Ημέρα

Πρωί: Θα πρέπει να φάτε 4 κουταλιές της σούπας
γιαούρτι Μεσημεριανό: 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 από βραστές πατάτες Β
ράδυ: Θα πρέπει να φάτε 8 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 από βραστές πατάτες

3 στη δίαιτα πατάτας. Ημέρα

Πρωί: Θα πρέπει να φάτε 1 από τις βραστές πατάτες, θ
α πρέπει να φάτε 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, 1 από τις βραστές πατάτεςAkss:
Θα πρέπει να φάτε 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

Είναι επιβλαβής η διατροφή πατάτας;

Η απάντηση σε ερωτήσεις όπως αν η διατροφή πατάτας είναι επιβλαβής ή ευεργετική εξαρτάται συνήθως από τη συχνότητα και την υγεία της διατροφής σας. Αλλά γενικά, οι βλάβες της νηστείας πατάτας μπορούν να αναφερθούν εν συντομία σε ουσίες ως εξής:

  • Μπορεί να προκαλέσει αδυναμία.
  • Μπορείς να κουραστείς γρήγορα.
  • Μπορεί να προκαλέσει ζάλη.
  • Εάν εφαρμοστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση διαφόρων προβλημάτων υγείας λόγω υποσιτισμού.
  • Δεδομένου ότι μπορεί να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις των διαβητικών, είναι χρήσιμο για όσους έχουν διαβήτη να μην ακολουθήσουν αυτή τη διατροφή.

Τι σχολιάζουν οι διαιτολόγοι πατάτας και οι αδυνατιστές;

Οι κριτικές που καταρτίζονται από φόρουμ διαιτολόγων πατάτας έχουν ως εξής με τη μορφή αποσπασμάτων:

Υπέγραψα μόνο για να γράψω γι 'αυτό, φίλοι:) Έκανα τη δίαιτα πατάτας μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Έχασα 10 κιλά σε μια βδομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να κάνει αυστηρές σχηματές. Η πίεσή μου πέφτει, το μάτι μου σκουραίνει κανονικά, αλλά δεν υπάρχει εκκίνηση ή χαμηλή αρτηριακή πίεση σε αυτή τη διατροφή.
Πιστεύω ότι όλοι μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Το επόμενο πράγμα που ξέρω, τα ρούχα που αγόρασα είναι άφθονα, άρχισα να τρώω και πήρα πίσω αυτό που παίρνω τώρα σε περ
ίπου 12 ημέρες.... Από σήμερα, αρχίζω πάλι. Εξάλλου, θα παίξω αθλήματα. Είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσω πάνω από 3,5. Όταν ασκείστε, μπορείτε σχεδόν να δώσετε 2 φορές περισσότερα από ό, τι θα δότευες κανονικά..
. Θα γράψω τις εξελίξεις... Αλλά για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε και δεν μπορείτε να αποφασίσετε. μια δίαιτα όπου δεν θα είσαι ασαφής... Σας φιλάω όλους...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-10972198

Το διάβασα στο διαδίκτυο, και σκεφτόμουν να το γράψω εδώ κάτω, και το έκανα σε ένα σημείο, και είναι μια αρκετά πλήρης δίαιτα, έχω χάσει 10 κιλά, θα το κάνω ξανά, έχω μια δίαιτα του Χόλυγουντ, αλλά για τις πρώτες δύο ημέρες η αρτηριακή μου πίεση ήταν 6 και 4, οπότε το άφησα να πάει.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11473583

Λέσχη γυναικών για διαιτολόγους πατάτας

Τέτοιες δίαιτες είναι πολύ επιβλαβείς, φίλοι μου. Ίσως χάσετε βάρος, αλλά λόγω της έλλειψης πολλών θρεπτικών ουσιών, υπάρχουν όλα τα είδη επιπλοκών στο σώμα. Είναι πολύ κακό για τα μαλλιά σου, το πεπτικό σου σύστημα. Το σώμα έχει ορισμένες τιμές βιταμινών, πρωτεϊνών, μετάλλων, λιπών και υδατανθράκων που πρέπει να παίρνει καθημερινά. Εάν δεν μειώσετε την ποσότητα θερμίδων με τη διατροφή και συνεχίσετε να παίρνετε αυτές τις τιμές, θα αρρωστήσετε. Ίσως να μην βγει στην αρχή, αλλά θα κάνετε μεγάλη ζημιά στο σώμα σας κάνοντας δίαιτες όπως αυτή όλα αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα, η κατανάλωση μόνο πατάτας για μια εβδομάδα σημαίνει ότι δεν παίρνετε μια ουγγιά πρωτεΐνης στο σώμα. Μπορείς να ζήσεις
με μια πατάτα για μια εβδομάδα; Παίρνετε ακριβώς διπλάσια διάρκεια από τη διατροφή το πολύ. Δεν είναι κρίμα;
Οι μικτές δίαιτες είναι πιο υγιεινές; Συμβουλευτείτε έναν διαιτολόγο, τώρα είναι σε νοσοκομεία καμήλας. Εύ
χομαι σε όλους τα καλύτερα.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11536666

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω χάσει 4 κιλά τώρα, έχω περπατήσει 30 φορές ενώ βρίσκομαι σε δίαιτα kaydirigubbakcemile2, έχω πιει άφθονο ζεστό νερό, ποτέ δεν ένιωσα πεινασμένος τις ημέρες πατάτας, αλλά είχα μια μικρή δυσκολία στις ημέρες των φρούτων
και θέλω να το ξανακάνω σε ένα μήνα αν δεν πάρει τόσο πολύ. καϊρίγκουμπσεμιλ3

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11593291

Έχω πέσει από 72 σε 68 και θα κρατήσω αυτό το βάρος για ένα μήνα επειδή είπαν ότι θα ήταν κακό για την υγεία σας, και έχω ζυγιστεί για 7 ημέρες, και ήμουν πάντα υπέρβαρος, οπότε τα μόνιμα κέρδη βάρους μου έρχονται σαν εκείνοι που έχουν πρόσφατα κερδίσει μια αύξηση βάρους θα μου δώσουν ευκολότερο, για να δούμε, φίλους που το έχουν κάνει, σας εύχομαι υπομονή επειδή είχα έναν σκληρό χρόνο.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/patates-diyeti-yapanlar-lutfen-yazinn.330094/post-11618522

Διατροφή πατάτας Ξινή λεξικό κριτικές

Τα σχόλια που έγιναν στο ξινό λεξικό σχετικά με τη διατροφή πατάτας είναι τα εξής:

Είναι το είδος της διατροφής που συνάντησα πριν από χρόνια όταν αποφάσισα να χάσω βάρος και ερεύνησα μια διατροφή που δεν περιελάμβανε ψάρια, κόκκινο κρέας, τόνο κάθε μέρα στο διαδίκτυο. η διατροφή αποτελείται από βραστές πατάτες. Έχει ήδη προειδοποιηθεί να μην προσπαθήσει για πολύ καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι ένας άνθρωπος πρέπει ποτέ να το δοκιμάσει. Είναι σαν, "Ω, Θεέ μου.

πρωί: 2 βραστές πατά
τες: 3 βραστές πατάτ
ες: 2 βραστές πατάτες

Ναι, δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

είναι μια δίαιτα που οι διαβητικοί πρέπει σίγουρα να αποφεύγουν. Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη πόσο διαδεδομένη είναι η ανισορροπία της ζάχαρης, είναι η διατροφή που πρέπει όλοι να αποφύγουμε. Ξέρω έναν τύπο που κατέληξε στο νοσοκομείο προσπαθώντας να κάνει δίαιτα με πατάτες. Αυτά είναι όλα όσα έχω.

https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Θα ήθελα να διαβάσετε το κομμάτι της διατροφής εδώ συγκεκριμένα. Όταν τρώτε αρκετές πατάτες, μπορείτε να ζήσετε μια υγιή και μακρά ζωή με μόνο συμπληρώματα βιταμίνης α και d. Σε αντίθεση με ό, τι προβλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι, οι πατάτες δεν είναι μια κενή βόμβα θερμίδων ή ακόμα και ένα πολύ χρήσιμο φαγητό με περιεκτικότητα σε νερό κοντά στο 80% και υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και βιταμίνες. Η σχετικά χαμηλή αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες θα είναι αρκετή για εσάς όταν τρώγεται σε επαρκείς ποσότητες.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539

Συνιστάται από τους διαιτολόγους να ξεκλειδώσουν σε πελάτες που βιώνουν κλείδωμα κατά τη διάρκεια μεγάλων διατροφικών διαδικασιών. το κάνεις για μια εβδομάδα, όχι για όλη σου τη ζωή, και μετά επιστρέφεις σε διάφορες δίαιτες. Και ναι, πραγματικά δουλεύει. Προσπάθησα και είδα.


https://eksisozluk.com/patates-diyeti--2528539?p=2

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα ακόλουθα άρθρα σχετικά με την απώλεια βάρους: