Πόσο καιρό πρέπει να σταματήσει η καύση κάλους; Πώς και πόσες ημέρες εφαρμόζεται η ταινία Calluse;

Πόσο καιρό πρέπει να παραμείνει η εγγραφή callus και πώς να εφαρμόσετε την ταινία callus ποιες είναι οι κριτικές χρηστών; Έχουμε ερευνήσει τις ερωτήσεις σχετικά με την κασέτα κάλους για εσάς. Το σαλικυλικό οξύ σε ορισμένους κάλους προκαλεί σταδιακή απολέπιση των κάλων. Αυτή η ουσία παρέχει ξεφλούδισμα αυξάνοντας την υγρασία του δέρματος και διαλύοντας τις ουσίες που κρατούν τα κύτταρα στο δέρμα μαζί.

Πώς να εφαρμόσετε ανάλγητη ταινία και πώς να σταματήσετε την εγγραφή calluse

Πόσο καιρό θα αντέξουν οι κάλοι, ο τύπος της ταινίας και σύμφωνα με το εμπορικό σήμα. Ως εκ τούτου, ολόκληρη η συσκευασία του προϊόντος ακολουθήστε τις οδηγίες. Γενικά, αυτά τα εγκαύματα χρησιμοποιούνται μόνο σε κάλους Για. Για την πρόληψη του ερεθισμού, αυτό το φάρμακο μπορεί να βρεθεί στα μάτια, τη μύτη, το στόμα, τη βουβωνική χώρα ή αφήστε το να έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε πληγή. Στις περιοχές αυτές για 15 λεπτά για να αποφύγετε επιβλαβείς επιπτώσεις εάν χρησιμοποιείτε ασυνείδητα το έγκαυμα καθαρίστε την περιοχή με κρύο νερό. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

Σε ζεστό νερό για περίπου 5 λεπτά πριν από την εφαρμογή της ζώνης εγκαυμάτων μαλακώστε την ανάλγητη περιοχή και στη συνέχεια στεγνώστε καλά. Ο γιατρός σου, αφού βραχεί, λείανση για να καθαρίσετε το σκληρυμένο ανώτερο στρώμα μετά και πριν από την εφαρμογή του φαρμάκου μπορεί επίσης να συστήσει τη χρήση μιας σανίδας και πέτρας ponza. Είναι αφαίρεση νεκρού δέρματος. μόνο για να βοηθήσει το φάρμακο να λειτουργήσει καλύτερα.

Πόσο καιρό πρέπει να σταματήσει η καύση calluse και πόσες ημέρες πρέπει να εφαρμοστούν

Ερωτήσεις σχετικά με το χρονικό διάστημα που πρέπει να σταματήσουν οι κάλοι και πόσες ημέρες πρέπει να εφαρμοστούν εμφανίζεται αρκετά συχνά. Το δέρμα γύρω από κάλους κάλων όχι, βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε μόνο στην περιοχή όπου βρίσκονται οι κάλοι. Μπάντα ξεφλουδίστε την προστατευτική επίστρωση πάνω της και τοποθετήστε το έγκαυμα στην ανάλγητη περιοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες της συσκευασίας. Ένα έγκαυμα κάλους είναι συνήθως άλλαζε κάθε 8 με 48 ώρες, ανάλογα με αυτό. Αυτή η διαδικασία είναι 14 ημέρες έως 12 μπορεί να εφαρμοστεί μέχρι την εβδομάδα. Μεγάλη ποσότητα εκτός των οδηγιών Χρησιμοποιήσετε. Η υπερβολική χρήση δεν οδηγεί σε ταχύτερη ανάκαμψη μόνο την πιθανότητα παρενεργειών μπορεί να αυξηθεί. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό, χρησιμοποιήστε σωστά τη ζώνη calluse και να χρησιμοποιείτε τακτικά. Εάν χρησιμοποιείτε ταινία calluse και δεν υπάρχει θεραπεία ή εάν η κατάσταση επιδεινωθεί, σταματήστε να τη χρησιμοποιείτε και ζητήστε βοήθεια από το γιατρό.

Ζημιές και Calluse κάψτε τις παρενέργειες της ταινίας Calluse

Οι βλάβες της ταινίας κάλου προκαλούνται από υπερβολική και ασυνείδητη χρήση μπορεί να συμβεί επειδή έχετε ένα ευαίσθητο σώμα. Calluse έγκαυμα παρενέργειες ήπιο κάψιμο μπορεί να συμβεί με τη μορφή ερυθρότητας και ξεφλούδισμα του δέρματος. Αυτό είναι πιθανόν. αλλά εάν οποιαδήποτε από τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανιστεί αμέσως ενημερώστε το γιατρό σας: εάν η ερυθρότητα του δέρματος εξαπλωθεί εκτός της περιοχής θεραπείας, σημεία λοίμωξης (π.χ. Πύον, αιματηρή απόρριψη) εμφανίζεται, θεραπεία μην χρησιμοποιείτε την ταινία εάν εμφανιστεί βαθιά πληγή και καύση στην περιοχή και Δες ένα γιατρό. Αν και οι αλλεργικές επιδράσεις των κάλων είναι πολύ σπάνιες, στη λίστα εάν δείτε μια σημαντική αλλεργική αντίδραση, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων που επικοινωνήστε με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης: κνησμός, εξάνθημα / πρήξιμο (γλώσσα / πρόσωπο / λαιμός), αναπνοή σνίωση και σοβαρή ζάλη. Αυτές οι ουσίες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες δεν είναι πλήρης δείκτης. Εάν παρατηρήσετε άλλα αποτελέσματα που δεν αναφέρονται παραπάνω, στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Πόσο καιρό πρέπει να σταματήσει η καύση Calluse και να ληφθούν μέτρα

Calluse ταινία είναι στο φάρμακο για την υγεία του δέρματος δεν πρέπει να κολλάνε στους κάλους περισσότερο από τις οδηγίες. Εν ολίγοις, ταινία κάλους δεν πρέπει να κολλάει σε λίγο πολύ κάλους. Ακόμα κι αν ακολουθήσετε τις οδηγίες Εάν αντιμετωπίσετε τα προαναφερθέντα προβλήματα, θα σταματήσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε το έγκαυμα πρέπει να δεις ένα γιατρό. Εάν έχετε αλλεργίες πριν αγοράσετε και εφαρμόσετε έγκαυμα ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας επειδή κάλους, αλλεργικά μπορεί να περιέχουν ανενεργές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν άλλες ασθένειες. Διαβήτης ταινία calluse εάν έχετε λοίμωξη, δερματικές πληγές ή προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε συσκευή μαγνητικής τομογραφίας, αναφέρετε ότι χρησιμοποιείτε το έγκαυμα, επειδή κάποιο έγκαυμα μπορεί να περιέχει μεταλλικό υλικό, κε. μεταλλικές ουσίες στην ταινία κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορεί να προκαλέσουν ζημιά.

Κάλους εάν είστε έγκυος ή σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος πριν το χρησιμοποιήσετε. Όπως το σαλικυλικό οξύ, το οποίο μπορεί να περιέχεται στα εγκαύματα δεν πρέπει να είστε έγκυος όταν χρησιμοποιείτε ουσίες. Σαλικυλικό οξύ, σε αγέννητο μωρό μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Επίσης σχετικά με τη χρήση της ταινίας κάλους κατά τη διάρκεια του θηλασμού δεν είναι γνωστό εάν οι χημικές ουσίες έχουν περάσει στο μητρικό γάλα. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού, επίσης συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε ταινία κάλους.

Οι κάλοι αλληλεπιδρούν με τα ναρκωτικά;

Εάν λάβετε κάλους και ταινία σύμφωνα με τη σύσταση του γιατρού σας, ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας μπορεί να παρακολουθεί πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων. Στα φάρμακα επιβλαβείς αλληλεπιδράσεις φαρμάκων χωρίς τη χρήση ταινίας calluse καθώς και άλλα φάρμακα που χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε πρώτα το γιατρό και το φαρμακοποιό σας πληροφορίες σχετικά με το .

Υπό ποιες συνθήκες πρέπει να αποθηκευτεί η ανάλγητη ταινία;

Η ταινία κάλους πρέπει να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από το φως και την υγρασία. Λόγω της παραγωγής αυτών των καυστήρων από διαφορετικές εταιρείες, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης. Ελέγξτε τη συσκευασία του προϊόντος ή συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης της μάρκας. Όπως συμβαίνει με όλα τα φάρμακα, κρατήστε τις ταινίες κάλου μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Μην ξεπλένετε τους καυστήρες στην τουαλέτα και μην τους ρίχνετε στον υπόνομο, εκτός εάν σας ζητηθεί. Επειδή οι χημικές ουσίες σε τέτοιες ταινίες και εγκαύματα μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά αρνητικών επιπτώσεων που μολύνουν το περιβάλλον και βλάπτουν τα έμβια όντως. Αν θέλετε, πώς περνούν οι κάλοι, υπάρχει θεραπεία; Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το άρθρο με τίτλο .

Πηγή