Όφελος του χυμού μπρόκολου: Είναι το πόσιμο νερό μπρόκολου καλό για το δέρμα και τις κύστεις;

Το όφελος του νερού μπρόκολου τίθεται με ερωτήματα όπως αν είναι ιδιαίτερα καλό για το δέρμα και τις κύστεις. Ο χυμός μπρόκολου περιέχει υγιεινά τρόφιμα όπως βιταμίνη Α, Β6 και C και άφθονο κάλιο. Αλλά τα οφέλη αυτών των θρεπτικών ουσιών επηρεάζουν επίσης τις προαναφερθείσες καταστάσεις;

Το όφελος του νερού μπρόκολου στο δέρμα και τις κύστεις

Ειδικό για το όφελος του χυμού μπρόκολου στο δέρμα και τις κύστεις καρκίνου, φλεγμονής και απελευθέρωσης, αν και η έρευνα δεν είναι διαθέσιμη υπάρχουν διάφορες επιστημονικές μελέτες σε θέματα όπως η καταπολέμηση των ριζοσπαστών. Υπό το φως αυτών των μελετών, αναρωτιέται κανείς αν ωφελούν το δέρμα ή είναι καλοί για κύστεις μια ιδέα μπορεί να επιτευχθεί ως απάντηση σε ό,τι επιτυγχάνεται. Για παράδειγμα, σε ορισμένες εργαστηριακές μελέτες ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι η πηγή πολλών ασθενειών, στο νερό του μπρόκολου εξουδετερώνει τα αντιοξειδωτικά, μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα και έχει παρατηρηθεί ότι μειώνει το ρυθμό ανάπτυξης. Η πηγή αυτών των επιδράσεων είναι το μπρόκολο και υποστηρίζεται ότι ο χυμός μπρόκολου που περιέχεται στην ουσία kaempferol. Αν και αυτές οι μελέτες είναι καλές για κύστεις ή ευεργετικές για το δέρμα αν και δεν θεωρείται άμεσο όφελος του χυμού μπρόκολου, αυτές οι ασθένειες Μπορεί επίσης να συναχθεί το συμπέρασμα ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για το .

Όφελος του χυμού μπρόκολου

Το όφελος του νερού μπρόκολου είναι επίσης δεν περιορίζεται. Σε ένα νέο πείραμα σε 960 άτομα, χυμό μπρόκολου με άλλα λαχανικά που περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως kaempferol αποδεικνύεται ότι μετά από μια δίαιτα μπορεί επίσης να μειώσει τη μείωση της ψυχικής δύναμης. Ως εκ τούτου, αναμειγνύοντας χυμό μπρόκολου με παρόμοια πράσινα λαχανικά, το να πίνεις και να πίνεις το πρωί είναι θρεπτικό και ενδυναμωτικό. θα είναι μια ωραία επιλογή για εφέ.

Άλλα οφέλη από την κατανάλωση χυμού μπρόκολου

Το όφελος της κατανάλωσης χυμού μπρόκολου σε τακτική βάση δεν έχει αποδειχθεί προσελκύει επίσης την προσοχή με άλλα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, χυμός μπρόκολου, κόκκινο αίμα τα κύτταρα περιέχουν σίδηρο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή μυοσφαιρίνης και αιμοσφαιρίνης. Ο σίδηρος λειτουργεί ως μεταφορά οξυγόνου και τα κύτταρα που λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο και ως εκ τούτου, το δέρμα γίνεται υγιέστερο. Επίσης βιταμίνη Κ στο χυμό μπρόκολου περιεκτικότητα του αίματος σε θρόμβο με υγιή τρόπο και τον κίνδυνο αιμορραγίας βοηθά στη μείωση, αλλά και στις τομές στο δέρμα, επιτρέπει στους μώλωπες και τις πληγές να επουλώνονται γρηγορότερα.

Οφέλη του χυμού μπρόκολου στα οστά και τα δόντια

Η ίδια ποσότητα ασβεστίου που βρίσκεται στο νερό του μπρόκολου περισσότερο, ειδικά για όσους έχουν προβλήματα με τη λακτόζη που γίνεται ένα σημαντικό ποτό. Το ασβέστιο στο χυμό μπρόκολου μπορεί επίσης να βρεθεί στην αρθρίτιδα και Η οστεοπόρωση καταπολεμά τα σκελετικά προβλήματα και διατηρεί τα οστά και τα δόντια υγιή επωφελείται από τη διαμονή.

Το όφελος του νερού μπρόκολου στο δέρμα

Το μαγγάνιο στο νερό μπρόκολου παράγεται από τον κυτταρικό μεταβολισμό αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αποκατάσταση ζημιών που προκαλούνται από τοξικά υποπροϊόντα επωφελείται από την ενεργοποίηση. Υδατάνθρακες και πρωτεΐνες μαγγανίου συμβάλλουν στην ενίσχυση των οστών και στην επούλωση τραυμάτων ένα υγιέστερο σώμα και ως εκ τούτου ένα πιο ζωντανό και υγιές δέρμα σε βοηθάει να κερδίσεις.

Οφέλη του νερού μπρόκολου στα μάτια

Ονομάζεται λουτεΐνη και ζεαξανθίνη στο νερό του μπρόκολου τα καροτενοειδή βρίσκονται, ειδικά για να ενισχύσουν τη νυχτερινή όραση διατηρεί τη συνολική υγιή δομή των ματιών και προστατεύει τα μάτια από λοιμώξεις, περιβαλλοντικούς ρύπους και το καθιστά πιο ανθεκτικό στο υπερβολικό ηλιακό φως.

Πώς να προετοιμάσετε το χυμό μπρόκολου

Για να δείτε τα οφέλη του χυμού μπρόκολου, πρέπει να είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστούμε. Στα ακόλουθα στάδια προετοιμασίας χυμών μπρόκολου και η αυστηρή συμμόρφωση με τις τεχνικές τους θα αυξήσει το όφελος σας.

  • Πλύνετε καλά το μπρόκολο για να επιτρέψετε στη βρωμιά, τη λάσπη και ακόμη και τα σκουλήκια να βγουν από αυτά τα σκούρα πράσινα λουλούδια.
  • Αν θέλετε να αρωματίσετε καθαρό χυμό μπρόκολου, μπορείτε να προσθέσετε φέτες μήλου, αχλαδιού ή ροδάκινου.
  • Εάν έχετε ένα μπλέντερ αντί για αποχυμωτή, κόψτε το μπρόκολο σε μικρά κομμάτια μετά το πλύσιμο καλά. Ξεκινήστε το μπλέντερ και αλέστε το μπρόκολο μέχρι να γίνει παχύ ή εντελώς καθαρό.
  • Αλλά αυτό θα είναι καλύτερο αν είναι δυνατή η χρήση αποχυμωτή αντί για μπλέντερ. Επειδή η διάσπαση ενός λαχανικού ή φρούτου και η αφαίρεση του χυμού του οδηγεί στην απώλεια πολλών χρήσιμων ουσιών, αλλά η αφαίρεση του χυμού του με σύνθλιψη ή συμπίεση θα βοηθήσει στη διατήρηση χρήσιμων θρεπτικών ουσιών.

Τέλος, μπορεί να αντιμετωπίσετε καούρα όταν πίνετε χυμό μπρόκολου επειδή το πεπτικό σας σύστημα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην παραγωγή λιγότερου οξέος στομάχου. Ευτυχώς, το ασβέστιο στο μπρόκολο δρα ως φυσικό αντιόξινο για να ανακουφίσει το πρόβλημα της καούρας. Οφέλη από την κατανάλωση μπρόκολου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Η σημασία του μπρόκολου στην εγκυμοσύνη και ποια λαχανικά πρέπει να δοθούν στα μωρά; Μπορείτε επίσης να διαβάσετε άρθρα με τίτλο Baby Λαχανικά ανά Χρώμα.

Πηγή 1, Πόρος 2