Αρχική Φυσική Μάσκα και Συνταγές Φροντίδας για Μαύρο Σημείο και Ακμή

Μάσκες για μαύρο σημείο και ακμή δείχνουν αρκετά ευεργετικά αποτελέσματα. Στο σημερινό άρθρο, έχουμε συντάξει συνταγές και εφαρμογές φυσικών και φυτικών θεραπειών μάσκας που μπορούν να εφαρμοστούν για τον καθαρισμό της ακμής και του μαύρου σημείου στο σπίτι.

Αρχική Μάσκα Συνταγές για Μαύρο Σημείο και Ακμή

Ακμή λόγω του τύπου του δέρματος και ρουτίνα καθαρισμού μπορεί να δει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγείτε από αυτά τα μικρά σημεία που καταστρέφουν την εξωτερική εικόνα. Αυτά τα μονοπάτια είναι αρκετά απλά και μπορούν να εφαρμοστούν κάνοντας μάσκες στο σπίτι για μαύρο σημείο και ακμή. Ωστόσο, πριν από κάθε μάσκα που πρόκειται να κατασκευαστεί, το δέρμα πρέπει να καθαρίζεται από όλες τις ακαθαρσίες και να ενυδατώνεται επαρκώς.

Το πρώτο στάδιο καθαρισμού του δέρματος είναι να αφαιρέσετε τη βρωμιά από το πρόσωπο και τα υπολείμματα του μακιγιάζ, αν υπάρχουν. Για αυτό, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από καλλυντικά προϊόντα κατάλληλα για τον τύπο του δέρματος. Στο δεύτερο στάδιο, οι πόροι πρέπει να ανοίξουν με τη βοήθεια ενός τονωτικού. Αφού ολοκληρωθούν τα στάδια καθαρισμού, μία από τις συνταγές μάσκας πρέπει να εφαρμοστεί στο σπίτι για μαύρο σημείο και ακμή.

Λύση μάσκας στο μαύρο σημείο και το πρόβλημα ακμής

Ένα σετ φτιαγμένο για μαύρες κηλίδες στο δέρμα στο σπίτι είναι δυνατόν να γίνουν χρήσιμες μάσκες. Η συναλλαγή είναι κατά κύριο λόγο η στείρα εφαρμογή είναι μία από τις προτεραιότητες. Το δέρμα της είναι μαύρο. η προετοιμασία για επιτόπιο καθαρισμό και η εκτέλεση του απαραίτητου καθαρισμού αποτελεί προϋπόθεση θεωρείται ως .

Για την εκτέλεση των διαδικασιών αυτών, η πρέπει να καθαριστεί καλά και να πλυθεί με νερό. Στη συνέχεια κάνοντας φυσικές μάσκες στο σπίτι για προετοιμασμένες μαύρες κηλίδες εξασφαλίζεται ότι εφαρμόζεται.

Συνταγές μάσκας για μαύρες κουκίδες

Σπιτικό που επιτρέπει την καταστροφή των μαύρων κεφαλών Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μάσκας. Αυτές οι μέθοδοι είναι πολύ αποτελεσματικές Παρατηρηθεί.

Οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής πριν από τις μάσκες που πρέπει να γίνουν θεωρείται προϋπόθεση.

Μάσκα παρασκευασμένη με χυμό λεμονιού και γιαούρτι

Μαύρο παρασκευασμένο με χυμό λεμονιού και γιαούρτι ως μια πολύ επιτυχημένη μέθοδος φυσικής μάσκας στο σπίτι για κηλίδες Ξεχωρίζουν. Με τη μάσκα έτοιμη με ένα μείγμα από τα δύο, είναι εξαιρετικά επιτυγχάνονται επιτυχή αποτελέσματα. Δύο κουταλιές γιαούρτι και μερικές (μάτι απόφαση) ο χυμός λεμονιού αναμειγνύεται καλά και εφαρμόζεται στο πρόσωπο εκτός από τα μάτια. Ειδικά σε περιοχές όπου τα μαύρα στίγματα είναι πυκνά, οδηγούνται και στη συνέχεια ξηραίνονται Αναμένεται. Μετά το στέγνωμα, το δέρμα καθαρίζεται πλένοντας με ζεστό νερό και τότε εφαρμόζεται η ενυδατική κρέμα. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα ή έως και δύο φορές την εβδομάδα συνιστάται να το κάνετε μία φορά.

Μάσκα παρασκευασμένη με ανθρακικό άχνα

Μία από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους μάσκας στο σπίτι για μαύρες κηλίδες είναι η μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο ως μάσκα όσο και ως ξεφλούδισμα με ανθρακικό άχνα. Η απόφαση των ματιών εφαρμόζεται στα σημεία όπου οι μαύρες κηλίδες παρατηρούνται πυκνά προσθέτοντας μερικές σταγόνες χυμού λεμονιού σε κάποιο ανθρακικό άλας και ένα ελαφρύ μασάζ εκτελείται στην εφαρμοσμένη περιοχή. Στη συνέχεια, περιμένοντας πέντε λεπτά, η μάσκα στο πρόσωπο καθαρίζεται με ζεστό νερό. Μία φορά την εβδομάδα, συνιστάται η μάσκα ανθρακικού αερακικού για μαύρες κηλίδες. Οι δύο πιο αποτελεσματικές μάσκες που κατασκευάζονται στο σπίτι για την καταπολέμηση των μαύρων κηλίδων είναι χυμός λεμονιού, μείγμα γιαουρτιού και ανθρακικό άλας, που παρασκευάζεται από μείγμα χυμού λεμονιού.

Συνταγές μάσκας διπλής επίδρασης για ακμή και μαύρο σημείο

Μείγμα λεμονιού και ανθρακικού αετίου

Το λεμόνι είναι ένα καλό απολιπαντικό χάρη στα συστατικά σε αυτό είναι γνωστό ως . Για το λόγο αυτό, μαύρο σημείο και ακμή είναι το πιο γνωστό προϊόν μειγμάτων μάσκας στο σπίτι. 1 κουταλιά της σούπας μάσκα που παρασκευάζεται με την προσθήκη μισού χυμού λεμονιού για ανθρακικό 15 τοις εκατό λεπτά Περιμένουν. Το λεμόνι διαλύει το λάδι που συσσωρεύεται στο δέρμα, ενώ το ανθρακικό επίσης πόροι βοηθά στην εκφόρτωση. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μάσκα θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν αντί για ανθρακικό άχνα. μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αλάτι στον ίδιο βαθμό.

Μάσκα γιαουρτιού και βρώμης

Μείγμα γιαουρτιού και βρώμης που εφαρμόζεται σε ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα είναι ένας τύπος μάσκας. Μάσκα, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης, χυμό λεμονιού του ίδιου μεγέθους προετοιμάζεται με την προσθήκη. 1 για να κάνει το μείγμα να οδηγείται προστίθεται ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Μάσκα, 20 τοις εκατό λεπτά μετά την εμβάπτιση, θα πρέπει να καθαριστεί πλένοντάς το με ζεστό και κρύο νερό, αντίστοιχα.

Μάσκες Αργίλου

Ο πηλός έχει χρησιμοποιηθεί ως καθαριστής σε κάθε πιθανή περιοχή για πολλά χρόνια. Για το λόγο αυτό, προτιμάται επίσης συχνά για δερματικά προβλήματα. Οι μάσκες αργίλου παρασκευάζονται μαζί με διαφορετικά προϊόντα. Το ροδόνερο συνδυάζεται επίσης με πηλό για την απομάκρυνση των μαύρων. Κατά συνέπεια, το ροδόνερο και το ξύδι πρέπει να προστεθούν με τον ίδιο ρυθμό σε 1 κουταλιά της σούπας εσώρουχο. Το μείγμα, το οποίο έχει τη συνοχή της πάστας, πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα δύο φορές την ημέρα.

Πώς να κάνετε φροντίδα του δέρματος στο σπίτι; Τι είναι η φροντίδα και η καθαριότητα του δέρματος;

Σπυράκια και μαύρες κουκίδες στο wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Akne