Ποια είναι η θεραπεία, τα συμπτώματα και η χειρουργική επέμβαση της απόφραξης του άπνοιας του εντέρου;

Η θεραπεία της μεγάλης απόφραξης του εντέρου στοχεύει στη βελτίωση του εντερικού προβλήματος που εμφανίζεται λόγω διαφόρων αιτιών και ασθενειών. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα είναι περίεργοι για τους κινδύνους της μεγάλης απόφραξης του εντέρου, ποιοι είναι οι κίνδυνοι της χειρουργικής επέμβασης απόφραξης του παχέος εντέρου, συμπτώματα απόφραξης του παχέος εντέρου και τι είναι η φαρμακευτική αγωγή. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα για εσάς.

Συμπτώματα, Θεραπευτικές και Χειρουργικές Τεχνικές Απόφραξης Μεγάλου Εντέρου

Απόφραξη του άερου εντέρου, των τροφίμων και του αερίου στο παχύ έντερο όταν υπάρχει απόφραξη που το εμποδίζει να περάσει. Αίμα συμφόρησης στο έντερο και μερικά από τα κύτταρα του εντέρου μπορεί να πεθάνουν. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να πίεση μπορεί να προκαλέσει βακτήρια ή ιούς να μπουν στο αίμα. Πιο τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν φούσκωμα ή μειωμένες κινήσεις του εντέρου, ναυτία, έμετος, κοιλιακό πρήξιμο και πόνο. Προκύπτον έντερο εφαρμόζονται διαφορετικές θεραπείες ανάλογα με τον τύπο της συμφόρησης.

Ποιος κινδυνεύει από μεγάλη απόφραξη του εντέρου;

Μπορεί να υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης μεγάλης απόφραξης του εντέρου Άνθρωποι:

 • Οποιαδήποτε ηλικία, αλλά πιο συχνά 70 άνω των 10 ετών.
 • 'νθρωποι που έχουν κάνει εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.
 • Ακτινοβολία στην κοιλιακή χώρα ή τη λεκάνη αυτούς που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία.
 • Καρκίνος που ασκεί πίεση στα εσωτερικά όργανα άτομα με ασθένειες.

Η εντερική απόφραξη σκοτώνει;

Εάν παρουσιαστεί μεγάλη εντερική απόφραξη, η περιοχή απόφραξης τα τρόφιμα, τα οξέα στομάχου, τα υγρά και η συσσώρευση αερίου μπορεί να εμφανιστούν πίσω από αυτό. Εντέρου εάν η συμφόρηση δεν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί νωρίς, αιμορραγία στα έντερα και ακόμη και εμφανίζεται ο κίνδυνος έκρηξης. Στην περίπτωση αυτή, επιβλαβείς εντερικές ουσίες και τα βακτήρια μπορούν να εξαπλωθούν στην κοιλιακή κοιλότητα. Υπάρχει ένα μεγάλο πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτόν τον θάνατο. είναι ένα πρόβλημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της μεγάλης απόφραξης του εντέρου είναι ζωτικής σημασίας είναι σημαντικό. Μεγάλη απόφραξη του εντέρου θανατηφόρα μετά την καθυστέρηση στη θεραπεία επειδή μπορεί να ονομαστεί περιτονίτιδα, όπως λοίμωξη και φλεγμονή, μπορεί να προκύψουν προβλήματα κενού. Είναι απόφραξη μέρους του άντερου. συμβαίνει όταν είναι σχισμένη λόγω της Συνήθως πυρετός και υπερβολικός κοιλιακός πόνος συμπτώματα με . Αυτό το πρόβλημα είναι σίγουρα μια θανατηφόρα ασθένεια που απαιτεί χειρουργική επέμβαση.

Ποια συμπτώματα είναι κατανοητή η μεγάλη απόφραξη του εντέρου;

Μεγάλη απόφραξη εντέρου, ενοχλητική ποικιλία Συμπτώματα. Μερικά από αυτά είναι σε ουσίες παρακάτω Βρίσκεται:

 • Σοβαρό φούσκωμα
 • Κοιλιακό άλγος
 • Μειωμένη όρεξη
 • Ναυτία
 • Έμετος
 • Αυθάδεια αερίων ή περιττωμάτων
 • Δυσκοιλιότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις διάρροια
 • Σοβαρές κοιλιακές κράμπες
 • Κοιλιακό πρήξιμο

Μερικά από τα συμπτώματα περιλαμβάνουν τη θέση της απόφραξης στα έντερα και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διάρκεια του σχηματισμού του. Για παράδειγμα, ο εμετός είναι λεπτός είναι ένα πρώιμο σημάδι εντερικής απόφραξης, αλλά το παχύ έντερο σας μπορεί επίσης να παρατηρηθεί σε περίπτωση απόφραξης. Η πρώτη μερικής απόφραξης ή απόφραξης στάδια διάρροιας, μια πλήρης απόφραξη μπορεί να προκαλέσει αδυναμία απέκκρισης αερίων ή περιττωμάτων.

Αιτίες, Συμπτώματα μεγάλης απόφραξης του εντέρου σε βρέφη Και θεραπεία

Λοιμώδης νόσος απόφραξης μεγάλου εντέρου σε βρέφη στη συνέχεια, σε διάφορες εσωτερικές ασθένειες οργάνων και τη ροή του αίματος στα έντερα Μείωση. Στομάχι που προκαλείται από ιούς σε ορισμένα παιδιά και βρέφη μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη απόφραξη του εντέρου. Είναι ένα παιδί. και μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή στα έντερα των μωρών. Εμφανίζεται σε βρέφη είναι δύσκολο να παρατηρήσετε οποιαδήποτε εντερική απόφραξη που μπορεί να δεν έχουν καμία πιθανότητα να εκφράσουν συμπτώματα. Αντ' αυτού, οι γονείς δεν μπορούν. Για να κατανοήσετε ένα μπλοκάρισμα που μπορεί να έχει συμβεί, κάντε κλικ στο θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα συμπτώματα:

 • Κοιλιακό πρήξιμο στο μωρό
 • Τα γόνατα του μωρού τοποθετούνται συχνά στο στήθος του τραβήξτε προς τα πάνω
 • Εξαιρετικά νυσταγμένη εμφάνιση στο μωρό
 • Φωτιά
 • Σφαδάζοντας από τον πόνο
 • Αιματηρή αφόδευση
 • Συνεχής και υψηλής έντασης κλάμα
 • Χολή σε κίτρινο και πράσινο Έμετος
 • Παρουσιάζοντας σημάδια αδυνατίσματος

Μερικά από αυτά και άλλα συμπτώματα μπορεί να είναι στο μωρό σας ή εάν το δείτε στο παιδί σας, συμβουλευτείτε αμέσως ένα γιατρό.

Πότε να δείτε έναν γιατρό για την απόφραξη του μεγάλου εντέρου;

Μερικά από τα συμπτώματα της μεγάλης απόφραξης του εντέρου εάν έχετε ήδη μια χειρουργική επέμβαση, και ειδικά πρόσφατα από την κοιλιά σας συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό. Σοβαρή δυσκοιλιότητα στην κοιλιά, αν και εμφανίζεται φούσκωμα και απώλεια όρεξης, επικοινωνήστε αμέσως με έναν ειδικό για ιατρική βοήθεια Να το δεις.  

Πώς διαγιγνώσκεται η μεγάλη απόφραξη του εντέρου;

Στη διάγνωση της μεγάλης απόφραξης του εντέρου, ο γιατρός μπορεί να εξετάσει την κοιλιά σας ασκώντας πίεση. Στηθοσκόπιο σε μεταγενέστερο στάδιο με τη βοήθεια της κοιλιάς. Ειδικά σε βρέφη και παιδιά, η κοιλιά την παρουσία σκληρής γροθιάς στην περιοχή ή συγκεκριμένης ήχους του τύπου για να καταλάβετε αν υπάρχει ένα εμπόδιο που φράζει το παχύ έντερο θα βοηθήσει. Μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση της μεγάλης απόφραξης του εντέρου άλλες μέθοδοι:

 • Εξέταση αιμοσφαιρίου
 • Με νεφρική και ηπατική λειτουργία εξετάσεις αίματος που ανιχνεύουν επίπεδα ηλεκτρολυτών
 • Ακτινογραφία ή υπερηχογράφημα
 • Κολονοσκόπηση
 • Κλύσμα

Τι προκαλεί την απόφραξη του μεγάλου εντέρου;

Εάν η μεγάλη εντερική απόφραξη αποτρέπει την απέκκριση των περιττωμάτων, καταστάσεις μπορεί να προκύψουν:

 • Λοίμωξη στο έντερο και την κοιλιακή κοιλότητα
 • Θάνατος ιστού στο έντερο
 • Ρήξη του άσπριου εντέρου ή Παρακέντηση
 • Λοίμωξη του αίματος
 • Πολυοργανική ανεπάρκεια
 • Θάνατος λόγω αυτών των προβλημάτων

Θεραπεία της μεγάλης απόφραξης του εντέρου

Χρόνια συμφόρηση που προκαλείται από τη στένωση του άπνεου εντέρου γιατροί για τη θεραπεία της στένωσης με ένα μακρύ σωλήνα που ονομάζεται ενδοσκόπιο μπορεί να εφαρμόσει ενδοπροθέσεις στη ζώνη. Συνήθως ένα σώμα που μπορεί να προσαρμοστεί στα όργανα αυτό το φράκτης-όπως stent βοηθά να κρατήσει την περιοχή στένωσης του εντέρου ανοικτή είναι, είναι. Αυτή η λειτουργία μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την ανάγκη κοπής της κοιλιάς. Άλλα σε περιπτώσεις όπου εντοπίζεται η απόφραξη, η αιτία και η σοβαρότητα ποικίλλει σε . Προβλήματα εντερικής απόφραξης φυτικά μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να το επεξεργαστείτε στο σπίτι με μεθόδους. Επειδή είναι το πιο κατάλληλο. θεραπεία εξαρτάται από την αιτία και τον τύπο της εντερικής απόφραξης. Στο σπίτι αν και οι μέθοδοι που θα εφαρμόσετε σας παρέχουν προσωρινή ανακούφιση, μπορεί να σας κάνει να φύγετε και να καθυστερήσετε την πραγματοποίηση της σοβαρότητάς σας.

Πώς να εκτελέσετε μεγάλη χειρουργική επέμβαση απόφραξης του εντέρου;

Αίτηση για την απομάκρυνση μεγάλης εντερικής απόφραξης χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση αποτυχίας των μεθόδων εξωτερικής παρέμβασης ή επιδείνωσης της κατάστασής σας μπορεί να απαιτηθεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως νοσηλεύεστε. Χειρουργική επέμβαση πρώτον, συμπληρωμάτων υγρών στο αγγειακό σύστημα για την ανακούφιση του κινδύνου κραδασμών λόγω απώλειας υγρών μπορεί να χρειαστεί να γίνει. Εάν η απόφραξη στο παχύ έντερο προκαλεί μόνιμη βλάβη στους ιστούς χειρουργική αφαίρεση νεκρού ιστού και συγχώνευση υγιών τμημάτων μπορεί να παρασχεθεί.

Βοτανική επεξεργασία της μεγάλης απόφραξης εντέρων στο σπίτι

Η μεγάλη απόφραξη του εντέρου είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει θάνατο ή μόνιμη βλάβη οργάνων όπως φαίνεται. Εάν προβλήματα όπως η συχνή απόφραξη, η δυσκοιλιότητα και ακόμη και η διάρροια εμφανίζονται στα έντερά σας, συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό. Η προσπάθεια θεραπείας της απόφραξης στο παχύ έντερο με φυτικές φόρμουλες και θεραπείες που θα εφαρμόσετε στο σπίτι θα σας εξοικονομήσει μόνο χρόνο. Έτσι, θα πρέπει σίγουρα να προσπαθήσετε να πάρετε ιατρική φροντίδα πρώτα και να το δοκιμάσετε. Αν θέλετε, το ρόδι προκαλεί δυσκοιλιότητα για ένα συνηθισμένο πρόβλημα δυσκοιλιότητας που δεν είναι σοβαρό; Μπορείτε επίσης να διαβάσετε Το νερό και οι σπόροι του ροδιού είναι καλό για δυσκοιλιότητα;

Πηγή 1, Πόρος 2