KneeCap υγρό απώλεια φυτικό διάλυμα και φυσικές μεθόδους θεραπείας στο σπίτι

Οι συστάσεις φυτικού διαλύματος απώλειας υγρών επιγονατίδας είναι μία από τις πρώτες εναλλακτικές λύσεις σε όσους φοβούνται την ιατρική παρέμβαση. Έτσι, υπάρχουν πραγματικά φυτικά μείγματα και φυσικές θεραπείες που θα είναι καλό για την αφυδάτωση της επιγονατίδας; Εδώ έχουμε συντάξει για εσάς όλες αυτές τις ερωτήσεις και έρευνες για όσους είναι περίεργοι για το θέμα.

Μέθοδοι φυτικών λύσεων απώλειας υγρών επιγονατίδας

Απώλεια υγρού επιγονατίδας σε τεχνικές φυτικού διαλύματος αν και δεν υπάρχουν πειστικές πληροφορίες, υπάρχουν επίσης αρκετές συνιστώμενες ποικιλίες φυτών και φυσικές θεραπείες. Αν το επιθυμείς, αυτό. το ερώτημα που προκαλεί απώλεια υγρών στην επιγονατίδα πριν δώσει στα φυτά Ας ξεκινήσουμε απαντώντας:

Αφυδάτωση, αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα (ανοιχτή πρόσβαση) στο γόνατο είναι μια εκφυλιστική ασθένεια. Θεραπεία, συνεχιζόμενες ιατρικές πρακτικές και συνήθειες ζωής πραγματοποιείται συνδυάζοντας αλλαγές. Τα φάρμακα μπορούν να σταματήσουν τον πόνο, Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τέτοια φάρμακα με μακροπρόθεσμο τρόπο, μπορεί να εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να βγει. Αρχική διορθωτικά μέτρα και βότανα, γόνατο με αλλαγές στον τρόπο ζωής Το πρόβλημα της απώλειας υγρών του καπακιού μπορεί να μετριαστεί με λιγότερες παρενέργειες. Αλλά στο σπίτι φυτικές θεραπείες και φυσικές μέθοδοι θεραπείας από την υπάρχουσα ιατρική σας θεραπεία δεν είναι υποκατάστατο. Ωστόσο, χωρίς την εφαρμογή θεραπειών στο σπίτι και συστάσεων για τον τρόπο ζωής Είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάξετε πρώτα πληροφορίες με το γιατρό σας.

Μέθοδοι φυσικής επεξεργασίας απώλειας υγρών επιγονατίδων

Η απώλεια υγρού επιγονατίδας είναι ένα κορυφαίο φυτικό διάλυμα είναι εφαρμογές που έχουν φυσικό και ελαφρυντικό αποτέλεσμα. Σε κατάσταση κατοικίας η απώλεια υγρού επιγονατίδας είναι μία από τις φυσικές μεθόδους θεραπείας που μπορείτε να εκτελέσετε Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Επώδυνη απώλεια υγρού επιγονατίδας, δηλαδή νόσος αρθρίτιδας, οι ζεστές και κρύες εφαρμογές μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες. Η πλευρά των ναρκωτικών δεν προκαλούν τα αποτελέσματα. Η θερμότητα είναι χρήσιμη για την ακαμψία των αρθρώσεων και τις κρύες πιέσεις είναι το πιο χρήσιμο για τον πόνο στις αρθρώσεις. Συμπιέζει την απώλεια υγρού επιγονατίδας να βοηθήσει στην ανακούφιση του σχετικού μυϊκού πόνου ή σπασμών που περιβάλλουν την άρθρωση Cna. Μια ζεστή ή κρύα πετσέτα για μια συμπίεση μπορεί εύκολα μπορεί να το δει.

Αλατισμένα λουτρά Epsom, συνήθως ανακούφιση για τον πόνο των αρθρώσεων μπορεί να παρέχει. Το μαγνήσιο στα άλατα Epsom είναι ευεργετικό για τον πόνο και τη φλεγμονή Cna. Το αλάτι Epsom από οποιοδήποτε φαρμακείο είναι εύκολο να βρεθεί. Αυτά τα μπάνια, 38 Μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας 2 φλιτζάνια αλάτι Epsom σε ζεστό νερό σε θερμοκρασία ° C και διάρκεια είναι 30 λεπτά.

KneeCap υγρό απώλεια φυτικά διαλύματα και θεραπείες

Φυτικά διαλύματα και θεραπείες απώλειας υγρών επιγονατίδας παρακάτω κάτω από τους τίτλους:

Πράσινο τσάι στη θεραπεία της απώλειας υγρών kneecap

Το πράσινο τσάι έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα στη φροντίδα των πολυφαινολών Περιέχουν. Αυτές οι ενώσεις μπορεί να είναι χρήσιμες για τη μείωση της φλεγμονής. Μια μελέτη χόνδρος που προκαλείται από αιτίες όπως η απώλεια υγρών επιγονατίδας, δηλαδή η αρθρίτιδα έχει δείξει ότι ελαχιστοποιεί την απώλεια του ιστού του στο πράσινο τσάι. Αλλά κίνδυνο ηπατικών προβλημάτων και παρενεργειών που προκαλούνται από συμπυκνωμένες ποσότητες λόγω της χρήσης πράσινου τσαγιού δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί.

ΓόνατοCap υγρό απώλεια τζίντζερ σε φυτική θεραπεία

Το τζίντζερ που λαμβάνεται από το στόμα μπορεί να είναι χρήσιμο για τη μείωση του πόνου που προκαλείται από την απώλεια υγρού στην επιγονατίδα. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2015 σχετικά με την οστεοαρθρίτιδα και τους χόνδρους, η μακροχρόνια οστεοαρθρίτιδα τζίντζερ μπορεί ακόμη και να μειώσει την πιθανότητα τραυματισμού. Λόγω του κινδύνου παρενεργειών, συνιστάται η χρήση τζίντζερ σε μικρό βαθμό με τη μορφή μπαχαρικών αντί συμπληρωμάτων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις υπερβολικές ποσότητες τζίντζερ είναι οι δείκτες αποχής. Το τζίντζερ μπορεί να προκαλέσει διάρροια και καούρα. Μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με φάρμακα όπως η βαρφαρίνη. Οφέλη του τζίντζερ: 11 επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη τζίντζερ περιέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη του τζίντζερ.

Κουρκούμη στη βοτανική επεξεργασία της απώλειας ρευστού επιγονατίδας

Η φλεγμονή αντιμετωπίζει τον πόνο και τη δυσκαμψία που προκαλούνται από την απώλεια υγρών επιγονατίδας. Η κουρκουμίνη, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο εδώ, είναι μια ουσία στον κουρκουμά. Κουρκούμη μπορεί να βοηθήσει με φλεγμονή, πόνο και δυσκαμψία που προκαλείται από βλάβη που προκαλείται από απώλεια υγρών. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να προσθέσετε μαύρο πιπέρι για να αυξήσετε τα οφέλη του κατά τη χρήση κουρκούμης. Κουρκούμη είναι ως επί το πλείστον ασφαλές στη χρήση, αλλά μπορεί να προκαλέσει ναυτία και μπορεί να αλληλεπιδράσει με αντιπηκτικά και φυτά. Εάν επιθυμείτε

Πηγή