Τι πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν χρησιμοποιούμε γυμνό κραγιόν; Σκούρο, Ελαφρύ, Γδαρμένο Σιτάρι

Γυμνό κραγιόν έχει συχνά προτιμάται από τις κυρίες τον τελευταίο καιρό. Οι ποικιλίες των γυμνών κραγιόν πήραν τη θέση τους ανάμεσα στα πιο αγορασμένα προϊόντα μακιγιάζ. Πώς να χρησιμοποιήσετε γυμνό κραγιόν; Μπορείτε εύκολα να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση στο άρθρο μας.

Οι γυμνοί τύποι κραγιόν, δίνουν προσοχή σε ορισμένες περιοχές στην περιοχή του προσώπου χρησιμοποιείται για σκοπούς κινηματογράφησης. Ωστόσο, υπάρχουν πάνω από εκατό mаkyаjs Χρησιμοποιείται επίσης για να δείξει την αίσθηση της χρήσης όλων αυτών των κραγιόν Μπορείτε να ρίξετε μια υπέροχη ματιά στο μακιγιάζ γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε από skinners;

Εάν το χρώμα του δέρματός σας είναι σε σκούρους τόνους, μπορείτε να μπορείς να διαλέξεις. Οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν τα γυμνά κραγιόν ελκυστικά. Αυτό εάν χρησιμοποιείτε κραγιόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eуelуner και rimеl κατά την εφαρμογή μακιγιάζ ματιών και με αυτόν τον συνδυασμό μπορείτε να πάρετε μια ευχάριστη ματιά.

Πώς να ελαφρύ ξεφλουδισμένο Χρησιμοποιήσετε?

Ροζ προϊόντα μεγάλου μεγέθους εάν έχετε ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν με το δέρμα και το κραγιόν σας μπορείς να το πιάσεις. Μπορεί να δώσει στο μακιγιάζ ματιών σας μια αίσθηση, και μπορεί επίσης να είναι μπορείτε να πάρετε μια πολύ πιο ελκυστική εμφάνιση εκμεταλλευόμενοι τους τόνους.

Πώς είναι οι σκυροδάστες bugdаy Χρησιμοποιήσετε?

Εάν έχετε δομή με δέρμα σιταριού, μπορείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κραγιόν nudе σε κοντινές σειρές. Αυτά τα χρώματα είναι σιτάρι τα ξεφλουδισμένα είναι σε καλύτερη θέση. Αυτά τα κραγιόν βασίζονται σε μάσκαρα και ένα τέλειο ρουζ στο πρόσωπό σας χάρη στο ρουζ που εφαρμόζετε στους ροδακινί τόνους σας Δείτε.

Εκτιμήσεις κατά τη χρήση γυμνού κραγιόν

Γυμνό εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν hçbùr στο δέρμα συνιστάται επίσης κραγιόν. Γυμνό κραγιόν στο δέρμα χωρίς χρώμα ποικιλίες σας κάνουν να φαίνεστε χλωμοί και άψυχοι. Έτσι, αν γυμνός Εάν πρόκειται να επωφεληθείτε από κραγιόν, χρησιμοποιήστε ένα θεμέλιο για να ταιριάζει με το χρώμα tеn μπορείς να κάνεις τους τόνους σου ακόμα.

Η αντίθεση είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για μοντέλα γυμνών κραγιόν. Εάν χρησιμοποιείτε ελαφρύ κραγιόν, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πιο ζωντανά χρώματα στην περιοχή των ματιών yаnаk vе. Εάν το κραγιόν σας είναι σκούρο, θα πρέπει να εφαρμόσετε περισσότερους ελαφριούς τόνους στην περιοχή των ματιών και των μάγουλών σας. Για να επιτύχετε μια τέλεια εικόνα χειλιών, μπορείτε να καθαρίσετε τα μέρη του κραγιόν που θα επεκταθούν έξω από το χείλος χρησιμοποιώντας concealer. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γυμνά κραγιόν που ταιριάζουν καλύτερα στο δέρμα σας εκμεταλλευόμενοι αυτές τις συστάσεις.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε τα άλλα άρθρα μας σχετικά με τη συντήρηση:

Πώς να κάνετε περιποίηση μαλλιών το χειμώνα, πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σε κρύο καιρό

Πώς να κάνετε φροντίδα του δέρματος στο σπίτι; Τι είναι η φροντίδα και η καθαριότητα του δέρματος;

Πώς να φροντίσετε ανά τύπο δέρματος; Λιπαρό, Ξηρό, Μικτό

Κραγιόν στο wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ruj