Τι λένε όσοι χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ; Χρήσιμες κριτικές καλλυντικών

Τι λένε αυτοί που χρησιμοποιούν οργανικό μακιγιάζ; Ως αποτέλεσμα διαφόρων ερευνών, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε κριτικές χρηστών και να τις διαβιβάσουμε σε εσάς. Πρώτα απ 'όλα, θα δείτε τον κατάλογο των εταιρειών ως προς το ποιες μάρκες παράγουν φυσικά καλλυντικά προϊόντα. Θα μπορείτε να διαβάσετε τις κύριες κριτικές καταναλωτών σχετικά με αυτές τις εταιρείες στο υπόλοιπο άρθρο.

Μεγάλες μάρκες που παράγουν βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ

Οι κύριες εταιρείες παραγωγής βιολογικών προϊόντων μακιγιάζ είναι:

 • Ντέμπορα (Δεν είναι απολύτως φυσικό)
 • Αλβέρντε,
 • Δρ. Χάουσκα
 • Η Λαυέρα,
 • Μέλισσες του Μπερτ,
 • Η Αλτέρα,
 • Τύπος ιατρών,
 • Τζέιν Ιρντέιλ,
 • Για πάντα ζώντας,
 • Logona
 • Ο Φαρμάσι.

Κριτικές καταναλωτών για τα βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ Deborah

Από τις κριτικές των χρηστών γίνεται κατανοητό ότι τα προϊόντα τους είναι χρήσιμα. Ωστόσο, οι περισσότεροι καταναλωτές συμφωνούν ότι η σύνθεση της εταιρείας δεν είναι 100% φυσική. Ωστόσο, λέγεται επίσης ότι έχει το πλησιέστερο επίπεδο περιεχομένου στη φύση. Δείτε το μακιγιάζ deborah στη σελίδα watsons στη σελίδα: https://ww
w.watsons.com.tr/marka/deborah-1803

Κριτικές χρηστών σχετικά με το Μακιγιάζ Alverde

Ιδιαίτερα εγκωμιασμένο από μερικούς χρήστες, τα προϊόντα Alverde n11 μπορούν όλα να βρεθούν σε διαδικτυακά καταστήματα όπως εδώ. Περιλαμβάνεται ιδιαίτερα στα σχόλια ότι έχει κρέμες που είναι αποτελεσματικές στη μείωση των μελανιών κάτω από τα μάτια. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες λένε επίσης ότι δεν έχουν αρκετή απόδοση από αυτά τα προϊόντα.

Δρ. Εμπειρίες χρήστη σε βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ Hauschka

Λέγεται ότι είναι μια εταιρεία που έχει λάβει πολλά βραβεία για φυσικά προϊόντα υγείας, αλλά τονίζεται ότι είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Ήταν επίσης μια από αυτές τις εταιρείες που δεν πειραματίστηκαν σε ζώα. Είναι ένα παρακλάδι της Γουάλα που φτιάχνει φυσικά καλλυντικά. Σε γενικές γραμμές, τα προϊόντα είναι επιτυχημένα. Επειδή είναι φυσικά, η ημερομηνία λήξης τους είναι επίσης σύντομη. Ως εκ τούτου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ημερομηνία λήξης κατά την αγορά προϊόντων αυτής της μάρκας.

Κριτικές για φυσικό μακιγιάζ Lavera

Η Paraben ήταν μια γερμανική εταιρεία καλλυντικών που δεν χρησιμοποίησε ποτέ επιβλαβείς ουσίες όπως ο μόλυβδος και δεν πειραματίστηκε σε ζώα. Θεωρείται καλλυντικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες. Λέγεται επίσης ότι τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά προϊόντα όσον αφορά την απόδοση των τιμών ανήκουν σε αυτή την εταιρεία. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες δεν ήταν ευχαριστημένοι με τα προϊόντα τους, όπως το eyeliner.

Burt's Μέλισσες Μάρκα Φυσικά Καλλυντικά Κριτικές Χρηστών

Λέγεται ότι είναι ευχάριστο όταν πρόκειται για την τιμή. Αυτή η εταιρεία επίσης δεν προτιμά πειράματα σε ζώα κατά την παραγωγή φυσικών υλικών μακιγιάζ. Δεν χρησιμοποιούν επιβλαβείς ουσίες όπως paraben, θειικό οξύ, οξυβενζόνη, pthalate στα προϊόντα τους. Αναφέρεται επίσης ότι υπάρχουν αρωματικά καλλυντικά με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Οι τιμές της εταιρείας, οι οποίες ερμηνεύονται θετικά από τους περισσότερους χρήστες, μπορεί να διαφέρουν επειδή εξαρτάται από το νόμισμα.

Κριτικές χρηστών σχετικά με το Alterra

Είναι μια εταιρεία που έχει επαινεθεί για τις τιμές της, αλλά τα προϊόντα της δεν είναι πολύ ικανοποιημένα. Αν και υπάρχουν αρνητικά σχόλια ότι η ενυδατική κρέμα προκαλεί κολλώδη και ακμή και το ίδρυμα μοιάζει με μούχλα, υπάρχουν επίσης θετικά σχόλια για να μην πειραματιστούν σε ζώα και η μυρωδιά τους είναι όμορφη.

Γιατροί Φόρμουλα Φυσικά Καλλυντικά Κριτικές

Πολλοί χρήστες εκφράζουν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα διάφορα προϊόντα αυτής της εταιρείας. Οι τιμές των προϊόντων της Τουρκίας που λέγεται ότι είναι προσιτές στο εξωτερικό είναι λίγο ακριβές. Ωστόσο, είναι μία από τις εταιρείες που έχουν βρει τις πιο θετικές κριτικές στην έρευνά μας. Έχει επίσης δηλωθεί από ορισμένους χρήστες ότι το eyeliner και η μάσκαρα δεν είναι πολύ καλά μεταξύ όλων των προϊόντων τους.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ακμή, μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τη θεραπεία της ακμής φυσικά.

Οι σύνδεσμοι προς τις κύριες πηγές των οποίων τα σχόλια έχουμε συντάξει είναι οι εξής: