Οφέλη του βρετανικού ανθρακικού προϊόντος (Πού και πώς να χρησιμοποιήσετε το ανθρακικό άχνο)

Σε αυτό το άρθρο σχετικά με τα οφέλη και τις χρήσεις του βρετανικού ανθρακικού, θα μιλήσουμε για τις επιστημονικά αποδεδειγμένες επιπτώσεις της σόδας ψησίματος η μία στην άλλη.

Οφέλη και χρήση του βρετανικού ανθρακικού αερακικού Πεδία

Το βρετανικό ανθρακικό όνο, επίσης γνωστό ως διττανθρακικό νάτριο, κάνει τις ζυμομύκητες ευρέως χρησιμοποιημένος στην αποτύγχωση σε ανάγλυφο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι βασικής δομής. Αλληλεπιδρά με το οξύ, προκαλώντας την απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα, γεγονός που επιτρέπει στις φυσαλίδες αέρα να σχηματιστούν σε αυτό. Εκτός από αυτό, το βρετανικό ανθρακικό δεν σταματάει να μετράει τα οφέλη.

Βρετανικό ανθρακικό άχνα στο σπίτι σας για τους ακόλουθους σκοπούς μπορείς να το εκμεταλλευτείς.

Οφέλη του βρετανικού ανθρακικού άλας στην καούρα

Πολύ καλό για προβλήματα όπως καούρα ή παλινδρόμηση το ανθρακικό οξύ είναι αναποτελεσματικό εξουδετερώνοντας το οξύ του στομάχου, την πηγή τέτοιων προβλημάτων Κάνει. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόβλημα καύσης εξαλείφεται. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι. βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού βρετανικό ανθρακικό σε ένα ποτήρι νερό και να πίνω μετά το μπέρδεμα.

Μπορείτε να κάνετε γαργάρες με ανθρακικό άχνα για από του στόματος καθαρισμό και υγεία

Βάλτε μισό κουταλάκι του γλυκού ανθρακικό σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό και ανακατέψτε και γαργάρες και φτύστε για λίγα λεπτά με αυτό το νερό. Θα είναι καλό για κακή αναπνοή, θα κάνει τα δόντια σας πιο λευκά και θα είναι καλό για την αποσύνθεση και τις πληγές στο στόμα.

Ανθρακικό άξεστο για τραύματα στο εσωτερικό του στόματος, δηλαδή αφθώδη

Τα οπίσθια τραύματα είναι μικρά, επώδυνα έλκη που μπορεί να εμφανιστούν μέσα στο στόμα σας. Δεν είναι μεταδοτικά, αλλά είναι αρκετά οδυνηρά για να σε αναστατώσουν. Βρετανικό ανθρακικό στοματικό διάλυμα είναι ένα μεγάλο ηρεμιστικό για τον πόνο που προκαλείται από πληγές στο στόμα, μια μελέτη έχει βρεθεί. Μπορείτε να γαργάρετε βρετανικό ανθρακικό άχνη χρησιμοποιώντας τη συνταγή στην προηγούμενη ενότητα. Ξεπλύνετε το στόμα σας με αυτό το μείγμα μία φορά την ημέρα μέχρι να επουλωθεί η πληγή στο στόμα.

Ένα από τα οφέλη του βρετανικού ανθρακικού είναι τα δόντια Λευκαύνει.

Το βρετανικό ανθρακικό φάρμακο είναι ένα δημοφιλές φάρμακο για τη λεύκανση των δοντιών. Πολλά Η μελέτη διαπίστωσε ότι η οδοντόκρεμα που περιέχει βρετανικό ανθρακικό άζωτο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη λεύκανση των δοντιών και έχει αποδειχθεί ότι είναι καλύτερο από τη βρετανική οδοντόκρεμα χωρίς ανθρακικό αέρος για να αφαιρεθεί. Επειδή η δομή του βρετανικού ανθρακικού έχει τόσο αντιβακτηριδιακές ιδιότητες όσο και κιτρίνισμα των δοντιών διαλύοντας τις μοριακές δομές των αυθάδης ουσιών.

Οφέλη του βρετανικού ανθρακικού ενάντια στη μυρωδιά του ιδρώτα

Παραδόξως, ο ανθρώπινος ιδρώτας είναι άοσμος. Ιδρώτας, είναι απλά μυρίζει αφού έχει σχιστεί από βακτήρια κάτω από τη μασχάλη σου. Αυτό τα βακτήρια τρώνε τον ιδρώτα σας και τον μετατρέπουν σε όξινα και αρωματικά απόβλητα. Αυτό ως εκ τούτου, εμφανίζεται η μυρωδιά του ιδρώτα. Αν πρόκειται να φτιάξεις βρετανικό ανθρακικό σαν σκόνη. αν το εφαρμόσεις στις μασχάλες σου, θα σκοτώσει τα βακτήρια εκεί, τη μυρωδιά του ιδρώτα. και θα σωθείς. Ωστόσο, φροντίστε να αποφύγετε την υπερβολική χρήση.

Το βρετανικό ανθρακικό άχνα αυξάνει το χρόνο αντοχής των μυών

Το βρετανικό ανθρακικό άτμνιο, επίσης γνωστό ως διττανθρακικό νάτριο, είναι δημοφιλής υποστηρικτής μεταξύ των αθλητών. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι το βρετανικό ανθρακικό άζωτο μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοσή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ειδικά κατά τη διάρκεια αναερόβιων ασκήσεων όπως η εκπαίδευση υψηλής έντασης και το τρέξιμο.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης υψηλής έντασης, τα μυϊκά σας κύτταρα αρχίζουν να παράγουν γαλακτικό οξύ, το οποίο είναι υπεύθυνο για την αίσθηση καψίματος που παίρνετε κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το γαλακτικό οξύ μπορεί επίσης να μειώσει το pH μέσα στα κύτταρα, προκαλώντας την κούραση των μυών σας.

Το βρετανικό ανθρακικό έχει υψηλό pH, που σημαίνει μπορεί να σας βοηθήσει να καθυστερήσετε την κούραση και την άσκησή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σας επιτρέπουν να το κάνετε.

Είναι επίσης απαραίτητο για την ανακούφιση του φαγούρας του δέρματος και των ηλιακών καμάτων

Το βρετανικό λουτρό ανθρακικού αεριωθίου συνιστάται για να καταπραΰνει το κνησμώδες δέρμα. Αυτά τα λουτρά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε κνησμό που προκαλείται από τσιμπήματα εντόμων και τσιμπήματα μελισσών.

Επιπλέον, το βρετανικό ανθρακικό άχνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση του κνησμό από εγκαύματα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπραΰνει. Επίσης, όπως το κορν φλάουρ και το πλιγούρι βρώμης όταν συνδυάζεται με άλλα υλικά, γίνεται μια πιο αποτελεσματική κρέμα.

Για να κάνετε μπάνιο σε ένα βρετανικό ανθρακικό άζωτο, πάρτε ένα ζεστό κουβά με νερό Προσθέτουμε 1-2 φλιτζάνια βρετανικό ανθρακικό άχνο. Πλύνετε με αυτό το νερό και την περιοχή με κνησμό καλά πλυμένο. Για πιο ειδικές περιοχές, το βρετανικό ανθρακικό μπορείτε να δημιουργήσετε μια πάστα με λίγο νερό.

Τα οφέλη του βρετανικού ανθρακικού είναι επίσης καλά για τους κάλους Έρχεται

Κάλοι, σκληροί, καρκινοειδή που προκαλούνται από παρατεταμένη τριβή ή πίεση κηλίδες δέρματος. Συχνό περπάτημα στην αρχή δραστηριοτήτων που οδηγούν σε τυπικούς κάλους να κάνει, να ασχοληθεί με βαριά δουλειά ή αθλήματα. Οι κάλοι είναι πάντα σοβαροί. αν και δεν είναι, μπορούν να προκαλέσουν πόνο και δυσφορία όταν τους ασκείται πίεση.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έρευνα έχει δείξει ότι με το βρετανικό ανθρακικό άχνο, οι κάλοι εμποτισμένοι σε μικτό νερό σταδιακά μαλακώνουν, ο πόνος τους μειώνεται και ότι τείνουν να βελτιώνονται.

Βρετανική ανθρακική χρόνια νεφρική νόσος Μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδό του

Άτομα με χρόνια νεφρική νόσο αργά χάνουν τη λειτουργία τους. Τα νεφρά είναι ζωτικής σημασίας επειδή είναι στο αίμα. βοηθούν στην απομάκρυνση της περίσσειας αποβλήτων και νερού. Είναι επίσης κάλιο. βοηθούν στην εξισορρόπηση σημαντικών ορυκτών όπως το νάτριο και το ασβέστιο.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το μπέικιν πάουντερ, δηλαδή το ανθρακικό, μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της πρόοδός του. 134 με KBH διττανθρακικού νατρίου (βρετανικό ανθρακικό άζωτο) σε μια μελέτη που επικεντρώθηκε σε ενήλικες πιθανότητα εμφάνισης νεφρικής ανεπάρκειας, εκείνων που δεν λαμβάνουν συμπληρώματα επίπεδα κάτω του 36% σε σύγκριση με τον άνθρωπο εθεάθη.

Ωστόσο, κατά τη χρήση ανθρακικού αερακικού, μετράται πρέπει να παίξεις. Η υπερβολική κατανάλωση ανθρακικού μπορεί να αποδοθεί στη δομή διαφόρων οργάνων και μπορεί να βλάψει τις λειτουργίες του.

Βρετανικό ανθρακικό άχνα σε ορισμένες θεραπείες καρκίνου Οφέλη

Ο καρκίνος είναι η δεύτερη κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως. Συνήθως ο καρκίνος αντιμετωπίζεται με χημειοθεραπεία, η οποία επιβραδύνει ή σταματά την ανάπτυξη των κυττάρων της. Κανονικά, τα καρκινικά κύτταρα αναπτύσσονται και διαιρούνται γρήγορα.

Ο ρόλος του ανθρακικού στην αντικαρκινική θεραπεία

Κάποια έρευνα έχει δείξει ότι το μπέικιν πάουντερ είναι ένα φάρμακο χημειοθεραπείας. δείχνει ότι μπορεί να το βοηθήσει να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Βρετανική το ανθρακικό μπορεί να κάνει το περιβάλλον λιγότερο όξινο με τρόπο που οι όγκοι δεν συμπαθούν και αυτό βοηθάει με τις χημειοθεραπείες.

Χρήση ανθρακικού αερακικού ως υποπροϊόν στη θεραπεία του καρκίνου Μόνο πειράματα σε ζώα έχουν πραγματοποιηθεί προκειμένου να αναγνωσούν λεπτομερώς τις θετικές επιπτώσεις στους ανθρώπους τα αποτελέσματα των πειραμάτων είναι επίσης απαραίτητα.

Για να απαλλαγείτε από τις κακές μυρωδιές στο ψυγείο Φυσική Μέθοδος

Μερικές φορές όταν ανοίγεις το ψυγείο σου, μυρίζεις άσχημα. Μπορεί να το ένιωσες να έρχεται. Μάλλον η πηγή αυτών των μυρωδιών είναι αυτό που περιμένει στην ντουλάπα. προκαλείται από τρόφιμα και τρόφιμα που αρχίζουν να σαπίζουν.

Ευτυχώς, το βρετανικό ανθρακικό άσμα μπορεί να βοηθήσει στην ανανέωση ενός αρωματικού ψυγείου εξουδετερώνοντας τις κακές μυρωδιές. Αντί να καλύπτει τις οσμές, το ανθρακικό αλληλεπιδρά με οσφρητικά σωματίδια, καταστρέφοντάς τα. Για να φρεσκάρετε τη μυρωδιά του ντουλαπιού, χρησιμοποιήστε ένα δοχείο βρετανικού ανθρακικού και το πίσω μέρος του ψυγείου σας για να εξουδετερώσετε τις κακές οσμές Θέση.

Οφέλη του βρετανικού ανθρακικού ως άρωμα δωματίου Υπάρχουν επίσης

Δεν εξαλείφουν όλα τα εμπορικά αποσμητικά χώρου τις κακές οσμές. Αντ 'αυτού, μερικά μόρια οσμής που καλύπτουν μόνο κακές μυρωδιές. Επιπλέον, τα περισσότερα αποσμητικά χώρου δεν σας ειδοποιούν για ολόκληρο το περιεχόμενό τους, μόνο το 10% από αυτά λαμβάνουν το ήμισυ του περιεχομένου. Εξαιρετικά επιβλαβείς χημικές ουσίες μπορούν επίσης να βρεθούν σε αυτό το περιεχόμενο.

Άρωμα από ανθρακικό άχνα

Το βρετανικό ανθρακικό άχνο είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση των αγορασμένων εμπορικών αρωμάτων δωματίων. Όπως αναφέραμε στις οσμές του ντουλαπιού, κολλάει στα σωματίδια που προκαλούν οσμές, διαταράσσοντας και καταστρέφοντας τη δομή τους. Δημιουργία αρώματος δωματίου καθαρισμού με βρετανικό ανθρακικό άχνο Υλικά που θα χρειαστείτε για:

 • Ένα μικρό βάζο
 • Περίπου το ένα τρίτο ενός φλιτζανιού αγγλικών Ανθρακικό
 • Μια αρωματική ουσία πετρελαίου
 • Ένα κομμάτι ύφασμα ή χαρτί
 • Ένα κομμάτι σχοινί ή σύρμα

Προσθέστε βρετανικό ανθρακικό άχνο και αιθέρια έλαια στο βάζο. Καλύψτε με πανί ή χαρτί και στη συνέχεια ασφαλίστε το κάλυμμα με ένα σχοινί. Στη συνέχεια, το βάζο ανακινήστε και το πανί θα βραχεί. Στη συνέχεια, καθώς το ύφασμα στεγνώνει, το περιστασιακό βάζο Ανακινήστε.

Εκτός από αυτό, το βρετανικό ανθρακικό Τα πεδία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι

Όπως μπορείτε να δείτε, τα οφέλη του βρετανικού ανθρακικού αετώματος δεν σταματούν να μετρούν, αλλά μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και τον αντίκτυπο του βρετανικού ανθρακικού αετώματος στις παρακάτω περιοχές.

Τομείς χρήσης ανθρακικού αερακικού

 • Μπορέστε να λευκάνετε τα άπλυτά σας
 • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό κουζίνας
 • Καθαρισμός φούρνου
 • Καμένα δοχεία και τσαγιέρες στη στίλβωση
 • Για να καθαρίσετε τα χρωματισμένα φλιτζάνια καφέ
 • Για να γυαλίσετε λεκιασμένο μάρμαρο
 • Για να αφαιρέσετε λεκέδες λαδιού
 • Για πλακάκια κουζίνας
 • Για φραγμένους νεροχύτες
 • Στίλβωση μαυρισμένου ασημιού
 • Καθαρισμός του εσωτερικού των μικροκυμάτων
 • Αφαίρεση της μυρωδιάς των σκουπιδιών
 • Πεισματάρης αφαιρεί λεκέδες χαλί
 • Χρησιμοποιείται επίσης ως καθαριστικό μπάνιου πολλαπλών χρήσεων
 • Καθαρισμός πλακιδίων μπάνιου
 • Καθαρισμός τουαλετών
 • Καθαρισμός της καμπίνας ντους
 • Σε μπανιέρες
 • Στίλβωση νεροχυτών μπάνιου
 • Απολύμανση φρούτων και λαχανικών
 • Καθαρισμός ζιζανιοσανιογ
 • Πώς να αφαιρέσετε τις οσμές των παπουτσιών

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να αναθεωρήσετε το άρθρο μας με τίτλο Φυσικές φυτικές θεραπείες στο σπίτι για να ανακουφίσετε την κακή αναπνοή.

Βρετανικό ανθρακικό άχνα στο wiki: https://tr.wikipedia.org/wiki/Sodyum_bikarbonat

İçindekiler