Ασκούμαι αλλά δεν μπορώ να χάσω βάρος, δεν μπορώ να χάσω βάρος γιατί;

Αν λέτε ότι ασκείστε αλλά δεν μπορείτε να χάσετε βάρος ή ακόμα και να κερδίσετε βάρος, διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο μας για να καταλάβετε γιατί και να χαλαρώσετε λίγο. Επειδή η γνώση των λόγων είναι το πρώτο βήμα για την εξεύρεση λύσης.

Ασκούμαι αλλά δεν μπορώ να χάσω βάρος

Γυμνάζομαι, αλλά δεν μπορώ να χάσω βάρος. πρέπει να ξέρεις τους λόγους πριν πάθεις κατάθλιψη και ανησυχήσεις, και πρέπει να σχεδιάσετε ένα μονοπάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Η άσκηση είναι ένα δύσκολο έργο και η ζύγιση η κλίμακα αρχίζει να πηγαίνει προς τα πάνω και όχι κάτω από την επιθυμία σας να χάσετε βάρος μπορεί να το κάνει να σπάσει. Οι μέρες που γυμνάζεσαι δεν πάνε καλά. Όταν το βλέπεις, περνάς πολλά συναισθήματα. Αλλά μια υγιής ρουτίνα άσκησης γνωρίζει ότι υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε βάρος ακόμα και μετά την παρακολούθηση Εσύ, τι κάνεις εδώ; Εδώ είναι γιατί κερδίζετε βάρος αντί να χάσετε βάρος Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους:

Γυμνάζομαι, αλλά δεν μπορώ να χάσω βάρος. Αυτό λέω κι εγώ;

Είναι σαν να κερδίζω βάρος, πόσο μάλλον να χάνω βάρος, ακόμα κι αν γυμνάζομαι. ένας από τους λόγους της μομφής είναι τα τρόφιμα που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου άσκησης οι συνήθειές σας παίζουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση ή τη μείωση του βάρους σας. Βάρος διατηρώντας μια σωστή διατροφή για να βοηθήσει με την απώλεια, γρήγορα βάρος θα βοηθήσει πολύ στο να δώσεις. Για να αποφύγετε τα ζαχαρούχα τρόφιμα Παρακολουθήστε τον αριθμό θερμίδων όλων όσων επιλέγετε να φάτε. Τηγανητό και ζαχαρούχο Η κατανάλωση τροφής είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο μεταξύ εσάς και των στόχων απώλειας βάρους σας. Αντικατάσταση ανθυγιεινών σνακ με άλλες υγιεινές επιλογές τροφίμων Προσπαθήστε. Πρωτεΐνη-σοφός δεδομένου ότι θα σας βοηθήσουν να σας κρατήσουν πλήρεις για πολύ τρώνε πλούσιο φαγητό. Αποφύγετε τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά τρόφιμα και τη διατροφή μείνε στο σχέδιό σου.

Χάνω βάρος αμέσως όταν ασκούμαι;

Ενδέχεται να μην δείτε αποτελέσματα μετά την άσκηση ένας από τους λόγους είναι ότι περιμένεις πολύ νωρίς. Περίμενε λίγες μέρες και τουλάχιστον. Αρχίστε να μετράτε το βάρος σας μετά από άσκηση για μια εβδομάδα. Η προπόνησή σας Περιμένοντας την απώλεια βάρους από την πρώτη μέρα, ένα θαύμα να συμβεί ισούται με αναμονή. Η αύξηση βάρους τις πρώτες ημέρες της άσκησης είναι αρκετά συχνή και την πραγματοποίηση του ονείρου σας να αρχίσετε να χάνετε βάρος αμέσως για πολλούς λόγους Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο. Αλλά μην ανησυχείτε και ως εκ τούτου μην σταματήσετε ποτέ να εργάζεστε επειδή Τις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσετε ότι η άσκηση βοηθά στην απώλεια βάρους.

Είναι λίπος ή μυς που αυξάνεται κατά την άσκηση;

Μυϊκή αύξηση αντί να χάσει βάρος όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ασκούνται ζει. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε λάθος τύπο άσκησης. Πολλές ασκήσεις κίνηση δεν έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, αλλά οι κινήσεις αποσκοπούν επίσης στην αύξηση της ποσότητας των μυών. Για να πετάξετε αυτά τα υπερβολικά βάρη εάν δεν γνωρίζετε τι άσκηση πρέπει να κάνετε, πρέπει να συνιστάται να συμβουλευτείτε τον εκπαιδευτή. Καρδιο καθώς είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να χάσετε βάρος θα είναι χρήσιμο για εσάς να μεταβείτε σε ασκήσεις.

Η άσκηση αυξάνει το οίδημα στο σώμα;

Η άσκηση σας επιτρέπει να καταναλώνετε περισσότερα υγρά και Ως εκ τούτου, οδηγεί σε αυξημένη περιεκτικότητα σε υγρά στο σώμα. Αλλά αυτό το βάρος ή να σε κάνω να φαίνεσαι σαν να μην χάνεις βάρος, αλλά δεν πρόκειται να. Όχι, δεν είναι αυτό. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι είναι συνιστά να πίνετε πάρα πολύ νερό. Μερικές φορές το να πίνεις πολύ νερό σου κάνει κακό. μπορεί να επιστρέψει με τα αποτελέσματα και να σας επιτρέψει να κερδίσετε βάρος αντί να χάσετε βάρος. Ανά ημέρα η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού μπορεί να οδηγήσει σε κατακράτηση νερού και φούσκωμα. Το σώμα σας διατηρεί τη φυσική διαδικασία επούλωσης κατά τη διάρκεια του υγρού άσκησης αποφύγετε την κατανάλωση περισσότερου νερού από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της άσκησης και προσπαθήστε να πάρετε υγρά λίγο αλλά συχνά.

Ασκούμαι αλλά δεν μπορώ να χάσω βάρος Είναι αϋπνία;

Η μη λήψη επαρκούς ύπνου παρά την άσκηση ή έναν ακανόνιστο κύκλο ύπνου μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα κορτιζόλης του σώματος. Τα επίπεδα κορτιζόλης έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα σήματα πείνας, γεγονός που θα οδηγήσει σε κατανάλωση περισσότερο από ό, τι απαιτεί το σώμα σας. Πρέπει να πάρετε αρκετές ώρες ύπνου για να διατηρήσετε τα επίπεδα κορτιζόλης του σώματός σας και να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε στη ρουτίνα άσκησής σας. Μπορείτε εύκολα να επιτύχετε το στόχο απώλειας βάρους ακολουθώντας τις παραπάνω συστάσεις και συνεχίζοντας το καθεστώς άσκησής σας. Φροντίστε να παρακολουθείτε τακτικά τις ασκήσεις σας, να αποφεύγετε τα ανθυγιεινά τρόφιμα, να αποφεύγετε το άγχος, να κοιμάστε εγκαίρως, να πίνετε αρκετό νερό και να μην χάνετε ποτέ την ελπίδα ότι θα πάρετε τη μορφή. Εάν επιθυμείτε, οι τρόποι για να χάσετε βάρος λειτουργούν σε 1 εβδομάδα; Η απώλεια βάρους και ο διαλογισμό σε μια εβδομάδα εξασθενούν; Μπορείτε επίσης να αναθεωρήσετε τα άρθρα με τίτλο Απώλεια βάρους μέσω διαλογισμού.

Πηγή